To je to što me zanima!

Policija privela 27 navijača u Rijeci zbog tučnjave, pijanstva

U tučnjavi nakon jučerašnje utakmice Rijeka - Feyenoord lakše je ozlijeđen nizozemski državljanin. Privedeno je 20 Nizozemaca te sedam hrvatskih državljana
Vidi originalni članak

Na utakmici između Rijeke i Feyenoorda na Kantridi bilo je oko 10.000 gledatelja, od kojih oko 600 gostujućih navijača, javila je riječka policija te obavijestila o uhićenjima.

'Prije, za vrijeme i nakon utakmice privedeno je 27 navijača, od kojih 20 državljana Nizozemske i 7 hrvatskih državljana. Temeljem Zakona o suzbijanju nereda na sportskim natjecanjima prekršajno je sankcionirano 12 državljana Nizozemske, većinom zbog alkoholiziranosti te osam zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju nereda na sportskim natjecanjima podnijeti su optužni prijedlozi protiv pet hrvatskih državljana, dok su zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, prijavljena dva hrvatska državljanina', javljaju iz policije te dodaju:

'Vezano uz navedene prekršaje izdvajamo tučnjavu do koje je došlo noćas, poslije ponoći na Koblerovom trgu u Rijeci, između navijača domaćeg kluba i navijača iz Nizozemske. Privedeno je osam osoba koje su sudjelovale u tučnjavi, od kojih je šest bilo pod utjecajem alkohola. U ovom događaju lakše je ozlijeđen nizozemski državljanin.

Isto tako, jučer u poslijepodnevnim satima razbijena su dva stakla te oštećena ručka za podizanje krovnog prozora na gradskom autobusu koji je prevozio gostujuće navijače.

Jučer poslijepodne na graničnom prijelazu Rupa kontrolirano je osobno vozilo nizozemskih registracijskih oznaka u kojem su bile četiri osobe. Prilikom kontrole policija je pronašla i oduzela signalnu baklju, a državljaninu Nizozemske, starosti 22 godine naplaćena je novčana kazna zbog prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju nereda na sportskim natjecanjima.'

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Marko kocijancic 24.10.2014.

    sad ce i krenut 2 pobjeda

  • krklinar 24.10.2014.

    Divno.....svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare