To je to što me zanima!

Policija stavila Rooneya među nestale: 'Viđen je na Traffordu'

Policija u Manchesteru našalila se s igračem Uniteda i stavila ga na popis nestalih. Ova šala i sprdnja s formom engleskog kapetana nije baš svima sjela najbolje...
Vidi originalni članak

Wayne Rooney je od prvog dana u studenom u kategoriji nestalih osoba. Barem je tako objavila policija na službenom kanalu u Manchesteru. Šala je to koja nije najbolje sjela ljudima koji zaista traže nestale članove obitelji i prijatelje.

"Traži se Wayne Rooney. Posljednji put viđen na području Trafforda u crvenoj majici. Ako ga vidite, obavijestite nas", službeni je tweet mančesterske policije na Twitteru kojim sprdaju napadača Manchester Uniteda i njegova dva gola u 11 utakmica.

- Siguran sam da ovo baš i nije smiješno ljudima koji traže nestale bližnje - napisao je jedan korisnik na TwitteruS njim se slažu i mnogi drugi, ali ima dosta i onih koji su dobro primili šalu. Većinom navijači Manchester Cityja i Liverpoola. 

Šala sa službenog kanala policije stigla je s Twittera detektiva Davea, a bavi se Rooneyevom formom u posljednjim mjesecima koja je također na listi nestalih.

Rooney zabija svaku petu utakmicu. Ove sezone je u 900 minuta u Premiershipu zabio tek dva gola. Anthony Martial za kojeg Rooney nikad nije čuo, odigrao je 335 minuta manje od njega u engleskoj ligi, a ima gol više. 

Twitter
Idi na 24sata

Komentari 12

  • Stručni komentator 03.11.2015.

    koja preplacena propalica u money utd, i trebaju ga sprdati, zadnju dobru utakmicu je odigrao 2007. dok je cr odvlacio igrace od njega.

  • Jat Masin 02.11.2015.

    hehehhehehhe,kaskaju malo jer smo mi pisali za igracice reala da ih policija trazi prije puno godina,a neke jos ni dan danas nisu nasli :))

  • Only fools and horses 02.11.2015.

    Englezi su što se tiče šale No 1 u svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare