To je to što me zanima!

Policija traga za Gazzom, riskira 2 godine zatvora

Bivši reprezentativac Engleske ponovno je u centru pažnje zbog ekcesnog ponašanja. Ovog puta riskira dvogodišnji zatvor
Vidi originalni članak

U Newcastleu je tražio prijevoz do Birminghama. Nikoga nije našao i odlučio je uzeti taksi.
- 500 eura, molim - rekao je taksist nakon vožnje od 300-tinjak kilometara. Gascoigne ga je pogledao i u sekundi “poludio”. Umjesto novca, ponudio mu je alternativni oblik plaćanja. Šakom, a ako mu to ne odgovara, može i nogom. Prestravljeni taksist zatvorio se u auto, zaključao vrata i tako se spasio od poludjelog Engleza.
- Poludio je. U jednom trenutku bio je normalan, već u sljedećom totalno lud. Tijekom vožnje dosta je razgovarao na mobitel, a onda zaspao. Probudivši se pitao me gdje je čovjek koji vozi taksi? Tu sam shvatio da nije baš sav svoj - ispričao je Hansale Aziz, taksist.
Obavijestio je policiju, koja već treći dan traga za bivšim engleskim reprezentativcem. Policija je posjetila i njegov dom, gdje živi s ocem, no tamo nisu pronašli - nikoga. Izgubio mu se svaki trag. Napad na taksista okarakteriziran je kao razbojsvo i prijeti mu dvije godine zatvora.
- Da se nisam zaključao u automobil, mislim da bi me prebio na mrtvo. Bojao sam se za vlastiti život. Iz očiju mu je isijavala ljutnja, bio je toliko agresivan da je teško opisati - kaže Aziz.


GASCOIGNEA VOLE DJECA U BOTSWANI

U kolovozu 2006. Paul Gascoigne posjetio je S.O. S. selo u Botswani, gdje je s djecom igrao tjedan dana nogomet.
Djeca su ga toliko zavoljela da su neki plakali kad je otišao s afričkog kontinenta.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare