To je to što me zanima!

Policija uhitila 10-godišnjeg 'Pepea' zbog krvničkog starta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prije tjedan dana javnost je zgrozio potez 10-godišnjeg nogometaša iz Hong Konga koji je bez povoda, divljački udario protivnika kopačkom u glavu. Završio je u policiji
Vidi originalni članak

Hongkonška policija uhitila je 10-godišnjeg nogometaša koji je prije tjedan dana na utakmici dječaka do 12 godina divljačkim udarcem kopačkom udario u glavu.

Incident se dogodio u Hong Kongu između momčadi Kitchee i ESF-a kad je 10-godišnjak u stilu Pepea, ne gledavši loptu, namjerno udario protivnika u glavu čime ga je mogao i teže ozlijediti.

Utakmica je prekinuta pri rezultatu 4-0 za Kitchee, a u teren su uletjeli i roditelji. Policija je javila da je dječak pušten uz jamčevinu, ali potez koji je osvanuo na YouTubeu, zgrozio je javnost zbog neobjašnjive agresivnosti u tako mladoj dobi.

Tamnošnji mediji pisali su da je napad i rasistički motiviran obzirom da je žrtva bio kineski igrač, dok su većina dječaka iz obiju momčadi bili Englezi.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • DanijelLukić 23.03.2012.

    od pepea ste napravili kriminalca covjek je jedan od najboljih obrambeni igraca na svijetu

  • DamirZmijokradica 23.03.2012.

    Pepe, pa malo oštriji igrač...Hehehe...Očito si netko na njegovom stupnju razvoja(marko221)... Ovo može raditi samo netko sa ozbiljnim psihičkim problemima (incident s igračima Espanyola): http://www.youtube.com/watch?v=7t2iKpDmNls&feature=related

  • boruna 23.03.2012.

    govna engleska

Komentiraj...
Vidi sve komentare