To je to što me zanima!

Poll i Joe nisu jedini: Sudac ga nije isključio ni nakon dva žuta

Sandro Meira Ricci, jedan od najtalentiranijih brazilskih nogometnih sudaca, dao je dva žuta kartona braniču Formose, no nije se udostojio iz džepa izvući i isključujući
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih brazilskih nogometnih sudaca uspio je ponoviti ono što je Graham Poll napravio u utakmici Australije i Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 2006. godine kada Josipa Šimunića nije izbacio iz igre niti nakon dva žuta kartona. 

Naime, Sandro Meira Ricci u subotu je sudio utakmicu između domaćeg Brasiliensea i Formose. Trebala je to biti jedna rutinski odrađena utakmica za najboljeg brazilskog suca u 2010. godini, no pred kraj prvog poluvremena pretvorila se u noćnu moru. Ricci je braniču gostujuće momčadi s brojem pet Kassiju u 29. minuti pokazao prvi žuti karton, a sedam minuta kasnije zbog sličnog prekršaja istog igrača posegnuo je i drugi put za žutim, no crveni karton ostao je u džepu, a Kassio na terenu.

Tako je umalo ponovio Pollovu genijalnost kada je Šimunića isključio tek nakon trećeg žutog kartona. Talentirani sudac kasnije se branio činjenicom da je prvi žuti karton pokazao drugom igraču, no snimka ga itekako demantira.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • plavocrni 19.04.2011.

    a vidim ni ekipa se ne buni da je imao žuti već, toliko o tome, njima je nogomet zabava, briga ih za kartone..

  • vuvuzela007 19.04.2011.

    Senilan čovjek...

Komentiraj...
Vidi sve komentare