To je to što me zanima!

Polufinale Europske lige: Ajax protiv Lyona, Celta na United

Prve utakmice igrat će se 4. svibnja, a uzvratne tjedan dana kasnije. Finale je na rasporedu 24. svibnja u Stockholmu, a domaćin u toj utakmici bit će bolji iz susreta Ajaxa i Lyona
Vidi originalni članak

Čak tri polufinalista Europske lige saznali smo nakon produžetaka u četvrtak, a danas je u Nyonu održan ždrijeb polufinala. Kuglice je izvlačio bivši igrač Bayerna i Barcelone, a danas ambasador finala Patrik Andersson. 

Prvi klub koji je izvukao bio je Ajax koji će u prvoj utakmici biti domaćin Lyonu. U drugom polufinalu igrat će Celta i Manchester United.

Prve utakmice igrat će se 4. svibnja, a uzvratne tjedan dana kasnije. Finale je na rasporedu 24. svibnja u Stockholmu, a domaćin u toj utakmici bit će bolji iz susreta Ajaxa i Lyona.

Polufinale Europske lige:

  • Ajax - Lyon
  • Celta - Manchester United

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • lolito 21.04.2017.

    ovaj united cemer i jad...anderlecht ih je drzao u suci i samo cistom srecom....ubi boze igraju..

  • Xyster 21.04.2017.

    Kako United ime lijepe sreće. Sigurno najlakši protivnik i uzvrat doma. United stvara prilike i vrlo vjerojatno bi mogli ući u realizacijsku formu i nekoga dobro natrpat. Ali zanimljivo je da bi se moglo dogoditi finale LP Monaco-Atletico koji nemaju niti jedan naslov prvaka Europe, a finale EL United-Ajax koji skupa imaju 7 naslova prvaka Europe

  • NIKE 21.04.2017.

    United i nije takva sigurica za osvajanje Europalige , da se razumijemo odlična je to ekipa sa pregršt individualaca ali što je sinoć falilo i da Anderlecht prođe dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare