To je to što me zanima!

Pomagat će oko VAR-a: Bruno Marić postao instruktor HNS-a

Za pretpostaviti je da će Marić biti predavač koji će sucima na seminaru pojašnjavati kako VAR funkcionira te će ih na taj način pripremati za novinu u svijetu nogometa
Vidi originalni članak

Bivši nogometni sudac Bruno Marić imenovan je od strane HNS-a kao instruktor za VAR tehnologiju, piše nogometplus.net

Hrvatski nogometni savez je najavio da će se spomenuta tehnologija uvesti i na utakmice Prve lige. VAR bi mogli gledati od prve polovice iduće godine, za početak bi se prvotno koristila u derbi utakmicama.

- Od Fife smo zatražili odobrenje da u HNL uvedemo VAR, nakon toga ide testiranje na nekoliko utakmica i onda sve kreće. Mogu vam potvrditi da bi VAR trebao biti spreman za drugi dio našeg prvenstva. Da, u početku ćemo VAR koristiti samo za derbije, ali, ponavljam, od siječnja bi VAR trebao biti na terenima Prve HNL - rekao je Marijan Kustić, HNS-ov direktor za natjecanje i infrastrukturu.

Koje će točno ovlasti i zadatke prošle sezone umirovljeni Bruno Marić imati na novoimenovanoj funkciji nije još poznato.

Za pretpostaviti je da će Marić biti predavač koji će sucima na seminaru pojašnjavati kako VAR funkcionira te će ih na taj način pripremati za novinu u svijetu nogometa koja uskoro stiže i na travnjake HT Prve lige, piše nogometplus.net

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • srakar 28.07.2018.

    Mislim da bi najbolje bilo da Bero iz jajdukove lože bude glavni za VAR...i opet nebi bile vrane prvaci

  • BOGOLJUB ATEJISTA 28.07.2018.

    Jsyagagagahah

  • Mozak 27.07.2018.

    hahahahaha.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare