To je to što me zanima!

Duvnjak: Pomažem savjetom, uvijek sam tu za svoju ekipu

Hrvatski kapetan još je na čekanju, ozljeda lista desne noge izbacila ga je s Eura u prvoj utakmici, no nada da bi mogao igrati u borbi za medalje, prođe li Hrvatska, još je živa...
Vidi originalni članak

Zaista sam sretan što sam još uvijek dio ove momčadi i s njima sam cijelo vrijeme. Čak ako im ne mogu pomoći na terenu, mnogo mi znači, rekao je Domagoj Duvnjak u razgovoru za službenu stranicu Europskog rukometnog prvenstva.

Hrvatski kapetan na samom kraju prve utakmice sa Srbijom ozlijedio je list desne noge. No on je i dalje u krugu reprezentacije i mogao bi biti na raspolaganju Červaru prođe li Hrvatska u polufinale, a do tada pomaže savjetima.

- Tijekom treninga ili video analiza ponudim svoje mišljenje. Nije ništa posebno jer je to jedino što im mogu ponuditi. Uvijek sam tu za svoje suigrače.

Neki su se nadali da bi Duvnjak mogao biti spreman već i za utakmicu s Francuskom, no ni kapetan, niti izbornik nisu htjeli ništa riskirati. Duvnjak ipak smatra da Hrvatska i bez njega može slaviti.

-  Ključno je pobijediti Francusku. Vjerujem da imamo dobru šansu kvalificirati se i svi se tome nadamo. Zaista je važno što smo vratiti pouzdanje pobjedom nad Norveškom i Bjelorusijom.

Nakon što su igrači ostali razočarani posjetom u utakmici s Bjelorusijom, atmosfera u Areni oduševila ih je protiv Norveške.

- Hrvati vole rukomet. Ljudi vole našu reprezentaciju i žive i dišu rukomet. Zaista je poseban osjećaj igrati u prepunim arenama, posebno kada je tamo 10-15 tisuća navijača koji su te došli podržati. Oni su naš osmi igrač i dat ćemo sve od sebe kako bismo im uzvratili bezuvjetnu potporu - zaključio je Duvnjak.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Mara17Orsolic5 25.01.2018.

    Ova slika u članku mi je najtužnija slika koju sam ikada vidjela! Sa Duletom je otišla na tribine i naša sigurnost i naše sve!!! Kada se npr. Danskoj ozljedi Hansen, oni ostaju samo bez najboljeg igrača, tako je i sa Francuskom i sa svim drugim momčadima! A kada se nama ozljedi Dule mi ne ostajemo samo bez najboljeg igrača, nego i bez vođe, podrške, oslonca, jednostavno ostajemo bez srca!! Dule je uvijek davao snagu i sigurnost suigračima! Kad je u terenu naši odmah bolje igraju!!! Znam da će sada oni koji pljuju po Duletu govoriti da ja izmišljam, ali to nisu izmišljotine!!! To je istina!!! Dule je srce hrvatske rukometne reprezentacije i Kauboji ne mogu bez njega!!! To je tako što god Duletovi mrzitelji rekli!! Ja bi voljela da su svi kauboji fantastični, da su svi rukometni Maradona, da su svi kao Dule, ali to jednostavno nije tako!!! Kauboji ovise o Duletu, ne mogu bez njega!! To je tako i tu se ne može ništa!! Ovo prvenstvo je dokaz toga!!! Nakon Duletove nove ozljede znala sam da nećemo ništa postići na ovom prvenstvu! Svi su me napadali kad sam govorila da Cindrić ne može protiv Francuza i drugih jakih momčadi, da mi ne možemo bez Duleta, ali svi ti koji su me napadali samo su se zavaravali! A što su imali od tog zavaravanja?! Ništa!! Svidjelo se to njima (tim koji su me napadali) ili ne Kauboji ne mogu bez Duleta! Jer Dule nije samo naš najbolji igrač, nego i najbolji svijetski igrač!!!

  • surivlaj 24.01.2018.

    Trener golmana je malo jača prevara

  • Gunersss_ 24.01.2018.

    Al da ne vjerujes da svako natjecanje lik umire..ko da iz rata dosao pa mora rukomet igrat. UVIJEK je to neko forsiranje,umoran je,ozlijeden je,boli ga ovo boli ga ono.. pa JBT jel bas svako prvenstvo nesta mora bit s njim???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare