To je to što me zanima!

Pomoć u sredini terena: Ibričić je na pragu povratka u Hajduk

Otprilike svakog ljeta u ovo vrijeme počinju priče o povratku Senijada Ibričića u Hajduk. Iz Slovenije je i ovog srpnja aktualizirana priča o suradnji Ibričića i "bijelih"
Vidi originalni članak

Još otkako je iz Hajduka otišao u moskovski Lokomotiv, Splićani ga pokušavaju vratiti natrag. Naravno, Hajduk nema novca da bi angažirao Senijada Ibričića, ali s obzirom na to da je malo igrao u Lokomotivu, pa poslije i na posudbama u Gaziantepsporu i Kasimpasi te Kayseri Erciyessporu, Hajduk se opet sjetio ljubimca Torcide i zaziva ga upomoć, na posudbu, ne bi li se izborio za Europsku ligu. 

Šanse su i dalje male. Ibričićeva primanja i odšteta prelaze okvire koje Hajduk može platiti, no čini se kako Ibri više nedostaje Split nego što mu je zanimljiv novac koji bi izgubio. 

O tome svjedoči i nedavno pojavljivanje na Torcida kupu u Splitu, na kojem redovito nastupa, a nema tome dugo kako je i Edin Džeko najavio kako mu je san odigrati jednu sezonu zajedno s Ibričićem u dresu Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • miki36 08.07.2014.

    koliko got ne volim hajduk ipak bi volio da s emalo pojacaju i da liga lici na nesto!!! nezz zasto al jedva cekam pocetak hnl-a !!!

  • dobro jutro 08.07.2014.

    Bog nam vise ne moze pomoc,u Hajduku je kao i u vladi -glavne aktere ne interesuju oni koji su ih odabrali Bljak

  • DejanŠećer 08.07.2014.

    ajde ibra dolaziiiiii

Komentiraj...
Vidi sve komentare