To je to što me zanima!

Pomoćni trener 'plavih' napušta Maksimir: Dinamo ga prodao

Sandro Perković bio je pomoćni trener Željku Kopiću i Anti Čačiću, a nakon pola godine prelazi u FC Rigu koja je za njega platila Dinamu i odštetu. Na klupi latvijskog klupa zamijenit će Thorstena Finka
Vidi originalni članak

Dinamo je napravio sporazumni raskid ugovora s pomoćnim trenernom Sandrom Perkovićem koji odlazi u FC Rigu gdje će obnašati dužnost glavnog trenera. Latvijski klub platio je Dinamu i odštetu što baš i nije praksa u nogometnim krugovima. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedini klub koji je za trenera dobio naknadu bio je Hajduk i to za talijanskog trenera Edoarda Reju koji je 2010. prešao u Lazio. 

Perković će na klupi Rige zamijeniti Thorstena Finka, a sa sobom u Latviju kao pomoćnika vodi Zlatka Bašića koji je prošle sezone sjedio na klupi ciparskog drugoligaša Akritasa i uveo ga u prvoligaško društvo.

Sandro Perković priključio se stožeru Dinama u siječnju 2022. godine kao pomoćni trener prve momčadi. 

- Želio bih prije svega zahvaliti klubu koji mi je omogućio vrijedno iskustvo rada u najuspješnijem hrvatskom klubu. Iznimno sam sretan što sam bio dio stožera koji je proslavio još jedan naslov prvaka Hrvatske i što sam sudjelovao u europskim uspjesima. Ovo nije lagana odluka za mene, međutim zahvaljujem klubu na razumijevanju situacije i mog izbora nastavka trenerskog puta. Hvala vodstvu, stručnom stožeru, igračima i djelatnicima na ugodnoj suradnji. Dinamu želim ostvarenje brojnih uspjeha u novoj sezoni - kazao je Perković.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • In Diana Jones 02.06.2022.

    Znao sam da je Sandra Perkovic zapravo Sandro.....

  • Antitovar ***** 02.06.2022.

    Evo i za trenera dobijemo vise nego kaj cijeli ajdug vrijedi

  • Palmanova 02.06.2022.

    sad ce ga Dambrauskas nagovorit da kad nauci Latvijski dodje u Hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare