To je to što me zanima!

Pomoćni trener Uniteda: Sviđa nam se Edin Džeko

Nakon što je menadžer Arsenala Arsen Wenger odbacio mogućnost dovođenja Džeke, pomoćnik Alexa Fergusona izrazio je simpatije prema njemu
Vidi originalni članak

Sjajni napadač Wolfsburga i bosansko-hercegovačke nogometne reprezentacije Edin Džeko (23) posljednjih se tjedana medijski dovodio u kontekst mogućeg transfera u Arsenal i Manchester United. Međutim, u Arsenal Džeko gotovo sigurno neće doći, barem prema riječima menadžera londonskog kluba Arsenea Wengera.
- Sviđa mi se igrač, ali trenutno je preskup za nas – rekao je francuski stručnjak za bosansko-hercegovačkog napadača čija se trenutna vrijednost procjenjuje na nekih 25 milijuna eura.
Možda Džeko neće biti preskup za aktualnog angleskog prvaka Manchester Uniteda čiji je interes potvrdio pomoćni trener momčadi Mike Phelan.
- Siguran sam da ga brojni klubovi traže. Jesmo li mi jedan od njih? Mi uvijek tražimo talentirane igrače. Džeko se u utakmici na Old Traffordu (u Ligi prvaka) pokazao kao prijetnja i privlačan je jer je visok, vješt momak, i na neke načine idealan za englesku ligu – izjavio je Phelan o drugom najboljem bundesligaškom strijelcu iz prošle sezone (26 golova). Ugovor Džeku veže za Wolfsburg do lipnja 2013. godine, ali uz klauzulu da može napustiti klub nakon završetka ove sezone uz određenu odštetu koja nije javno objelodanjena, a kao kandidati za njegovo dovođenje pored već spomenutih Manchester Uniteda i Arsenala spominju se i Milan i Bayern.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • HBCRO 06.12.2009.

    Takvom igraču treba veći klub od Wolsfsburga-tamo je napravio što se moglo-vrijeme je da se krene dalje u neki veći klub..

  • mrki100 06.12.2009.

    Ma Arsenal je u banani sad su počeli padat u prvenstvu već im je Manchester United pobjego 6 bodova i Chelsea na 8 tako da za naslov Arsenal nema šanse da se bori jer su Chelsea i Man United duplo bolje momčadi od svih u Engleskoj...Arsenalu se to događa jer su škrti u kupovanju igrača....misle da ćes mladima nešto napravit,a sad im pod hitno treba napadač jer su ostali bez Van Persia koji im je glavni igrač u napadu bez njega će teško nek budu sretni da završe uopće na 3 i 4 mjestu na kraju sezone jer jedna Aston Villa,Tottenham i Man City vrlo lako ih mogu prestić jer su u ovom trenutku bolje momčadi od Arsenala....

  • VezanIPriveden 06.12.2009.

    Tko je taj džeko ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare