To je to što me zanima!

Pomozi, Schumi!: Ferrari vraća zvijezdu u mirovini?

Nisam osobito zabrinut zbog Ferrarijeva nastupa u Melbourneu. Već od sljedeće utrke za nas bi stvari mogle izgledati znatno bolje, kaže Schumi
Vidi originalni članak

Odmah nakon prve ovosezonske utrke Formule 1 u Melbourneu čelni ljudi Ferrarija sazvali su hitan sastanak. Talijanska je momčad godinu dana dobro funkcionirala bez genijalnog stratega Rossa Brawna, bez nekadašnjeg vođe Jeana Todta i bez Michaela Schumachera. No u Australiji “crveni” su doživjeli pravi debakl. Putem videoveze na sastanku su bili i Todt i Schumacher. Situacija je kritična jer je Francuz najavio da će doći već u Maleziji, a Schumacher momčad planira posjetiti u Barceloni. Ako se Ferrarijeva forma uskoro ne popravi, Schumi bi na stazu mogao svratiti i ranije. Možda čak i u ulozi vozača, kako tvrde talijanski i njemački mediji.
Već tijekom zimskih testiranja rekordni svjetski prvak pokazao je da se još može nositi sa znatno mlađim vozačima. Pogotovo otkad su u Formuli 1 opet zabranili kompjutorsku kontrolu proklizavanja.
- Ovo što je Ferrari pokazao u Australiji bilo je ispod svake kritike. Vozački i tehnički. Povratak Michaela Schumachera sigurno bi bio korak u pravom smjeru - smatra trostruki svjetski prvak i bivši član Ferrarija Niki Lauda.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Roci 19.03.2008.

    god of war nisi u pravu al nema ljutnje,Ross Brown+Sumi=najjaci konstruktorski tim svijeta,nemozes nista bez vrhunskog vozaca mehanicara koji osijeti da nesto nevalja i onda zna sto to nevalja i daje prave upute inzenjerima.Sumi set up bolida za pojedinu stazu ustimava ko violinu i najvise je zaduzen za uspijeh ferarija zadnjih godina ne samo zbog vozackih sposobnosti nego i zbog tehnickog znanja u tom svom paketu.

  • god of war 19.03.2008.

    a koliko bi schumi pomoga to samo piše u zvijezdama.. zamisli scenariji,schumi ti vozi utrku,ono, vratia se,vodi utrku,zadnji krug...u zadnjem krugu ga motor ili mijenjač izda....znači,kada zbrojimo sve faktore,do vozača je najmanje,nego bolid je glavni faktor,znači,izdržljivost,pouzdanost.....to ako nemaš,onda ta momčad nema izglede da se bori za tituli ili neke jače bodove.....šta je massa ili kimi skrivia u australiji..massu je izda bolid,znači pouzdanost,a i kimia je strefio motor...a niti su forsirali motor niti ništa....jebi ga...ako ti valja bolid onda ti valja i vozač,obrnuto neide......

  • ap19go 18.03.2008.

    Uh, nitko sretniji od mene da se vrati, ali realno, šanse za to su nikakve.. Već je bilo takvih spekulacija i prošle sezone, a što vrijeme više odmiče to su šanse manje.. Ipak, to je za sad pretjerivanje.. Ali opet ponavljam, Schumi je bog i batina, i kamo sreće da se vrati.. ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare