To je to što me zanima!

Pompey odbio Monacovih 12 milijuna funti za Niku!

Menadžer kluba Harry Redknapp potvrdio je kako je Portsmouth odbio Monacovu ponudu za hrvatskog veznjaka i dodao da je Niko htio ostati
Vidi originalni članak

Monaco je Portsmouthu ponudio 12 milijuna funti za hrvatskog reprezentativca Niku Kranjčara, no osvajač FA kupa odbio je rekordnu ponudu u povijesti kluba...
Prema pisanju lokalnog dnevnika iz Portsmoutha, ni klub ni hrvatski nogometaš nisu pokazali interes za prihvaćanje ponude.
- Monaco je ponudio 12 milijuna funti, no mi ga ne želimo prodati niti on želi otići od nas. To bi bio kraj te priče - potvrdio je interes francuskog kluba trener Portsmoutha Harry Redknapp i dodao:
- Nemam namjere nikoga uvrijediti, no zašto bi Niko želio otići tamo? Pa njih gleda 6000 ljudi. Tamo publika odlazi na tribine obučena kao da ide na večeru, a nogomet živi samo subotom navečer. Niko je sjajan mladi igrač. Mi nikoga ne moramo pustiti da ode iz kluba, a sigurno je da to niti ne želimo. Nikamo on ne ide. Želja mi je napraviti dobru momčad, a prodajom najboljih to sigurno neću uspjeti - bio je odrješit Redknapp.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Marin16 17.07.2008.

    Pogledajte malo bole euri i funte nisu isto

Komentiraj...
Vidi sve komentare