To je to što me zanima!

Ponavlja se 2010.? 'Elf' napada s istim kadrom kao i u Africi...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njemačka je prije četiri godine u četvrtfinalu SP-a pobijedila Argentinu 4-0. Müller ih je načeo u trećoj minuti, a Klose i Friedrich dokrajčili su ih za ulazak u polufinale...
Vidi originalni članak

Nijemci su pomeli Argentince u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 2010. Tih je 4-0 jako zaboljelo Argentince, Leo Messi je bio u suzama, ali su “gauče” na povratku svejedno dočekale tisuće navijača.

Romero je protiv Nizozemske bio veliki argentinski junak, ali vjerojatno još ima traume od tog četvrtfinala. To je do polufinala s Brazilom bilo trenersko remek-djelo Joachima Löwa.

Za Argentinu su tad, uz Messija i Romera, igrali Agüero, Mascherano, Maxi, Higuain, Demichelis, a isti će igrači igrati i na Maracani u nedjelju. 

Nijemci će praktički imati istu momčad, bit će tek sitnih promjena. Neuer, Lahm, Boateng, Mertesacker, Khedira, Schweinsteiger, Özil, Klose, Müller, Kroos, sve su to igrači koji su za Nijemce igrali u toj utakmici 2010.

Inače, bit će ovo sedma utakmica između Argentinaca i Nijemaca na svjetskim prvenstvima. “Gauči” su slavili samo jednom, i to u finalu u Meksiku 1986. godine. Izgubili su zadnje tri.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • diba_1 11.07.2014.

    stopirati Messija pobjeda sigurna, kad on igra igraju svi, kad ga se zaustavi nema igre Argentine.

  • number1 11.07.2014.

    Njemačka je pokazala kako se igra nogomet kroz cijelo prvenstvo, tako da oni zaslužiju titulu Svijetskog prvaka!

  • laziona 11.07.2014.

    Ko da mi imamo ikakve koristi ko će biti prvi nama čisto svejedno ,zamažu oči jadnom narodu željnom svega,,,a igrači treneri i ostali tamo mlate nemilu lovu koju mi nećemo viditi u 10 života

Komentiraj...
Vidi sve komentare