To je to što me zanima!

Pongračić i Jakić pobijedili, Kramarić i Gvardiol remizirali

Bayer i Hoffenheim su u Leverkusenu odigrali 2-2, a domaća momčad je vodila s 2-0 sve do 80. minute. Andrej Kramarić je odigrao cijeli susret. Leipzig je kiksao, a ozlijedio se Kristijan Jakić
Vidi originalni članak

Nogometaši Borussije Dortmund slavili su u 16.kolu Bundeslige kod kuće protiv "fenjeraša" Greuther Fürtha s 3-0 i opet se primakli na šest bodova lideru Bayernu.

Norvežanin Haaland zabio je dva gola, a jedan Nizozemac Malen. Marin Pongračić je ostao na klupi Borussije, koja je na drugom mjestu pobjegla pratiteljima.

Bayer i Hoffenheim su u Leverkusenu odigrali 2-2, a domaća momčad je vodila s 2-0 sve do 80. minute. Andrej Kramarić je odigrao cijeli susret.

Kiksao je i RB Leipzig koji je golom Silve (19) dugo vodio kod Augsburga, da bi domaće poraza spasio Caligiuri šest minuta prije kraja. Joško Gvardiol je igrao svih 90 minuta za goste.

Nogometaši Eintrachta pobijedili su u Mönchengladbachu domaću Borussiju 3-2, a u toj utakmici se ozlijedio hrvatski reprezentativac Kristijan Jakić, koji je izašao iz igre u 28. minuti. Domaćin je poveo u šestoj minuti golom Floriana Neuhausa, a preokrenuo je Eintracht golovima Rafaela Bore u 45. i Jespera Lindstroma u 50. minuti. Borussia je izjednačila u 54. minuti golom Ramija Bensebainija iz kaznenog udarca, a minutu kasnije pobjedu momčadi iz Frankfurta donio je Daiti Kamada. Eintrachtu je druga uzastopna pobjeda, a momčad iz Mönchengladbacha doživjela je četvrti uzastopni poraz.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Real_Madrid81 16.12.2021.

    Gvardiol nije pobjedio a nije ni izgubio

  • the.king 16.12.2021.

    Gvardiol najbolje ocjenjeni igrac Leipziga 👏🏻

  • Palmanova 15.12.2021.

    Jakic se ozljedio izisao u 28'...lijeva butina

Komentiraj...
Vidi sve komentare