To je to što me zanima!

"Ponosan sam što zlatom All Blacksa teče i hrvatska krv"

Neizmjerno se veselim što se zbog njega Svjetsko prvenstvo pratilo i u Hrvatskoj, rekao je Milenko Borić, otac Anthonyja koji je osvojio zlato s All blacksima
Vidi originalni članak

Novi Zeland i dalje slavi zlatnu medalju u ragbiju, kažu da je takva fešta dosad bila samo jednom, kada su 1993. Novozelanđani osvojili prvi America's Cup.

A veselo je ovih dana i u obitelji Anthonyja Borića, igrača All Blacksa hrvatskog podrijetla.

– Ovdje u Novom Zelandu potpuna je ludnica, teško je nekom tko nije odavde objasniti koliko je emocija, ponosa, sreće zbog zlata All Blacksa – opisao je Milenko Borić, Anthonyjev otac.

Milenko je s cijelom svojom obitelji uživo na stadionu gledao utakmicu.

– Ovo je bila najstresnija utakmica koju sam gledao u životu. Posljednjih 20 minuta činilo nam se kao cijela vječnost. Jako sam ponosan što je u zlatnu medalju All Blacksa utkana i hrvatska krv. Neizmjerno se veselim što se zbog njega ovo Svjetsko prvenstvo pratilo i u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • deshru 25.10.2011.

    nz je remlja rugby-a i zemlja s jakim hrvatskim iseljeništvom. gotovo svaka generacija all blaksa ima nekog hrvata među sobom! svaka čast ovoj generaciji, čekali su naslov jaaaako dugo, a zaslužili ga u potpunosti! nadajmo se da će se barem malo više popularizirati ovaj iznimno momčadski pošten sport u hrvatskoj!

  • Peruzzi 25.10.2011.

    Svaka im čast volim taj sport iako ga nažalost nemam često prliku pratit... Makar neki to nazivaju legalnom tučnjavom, meni se sport sviđa.. Pravi muški sportt...:)

  • Loparanin2 24.10.2011.

    tko zna,možda mi je rođak :) baš ću provjeriti

Komentiraj...
Vidi sve komentare