To je to što me zanima!

'Ponosni' Bilić opet kritizira suce: Pa penal nije postojao!

Bilić, kojemu zbog "nedoličnog ponašanja" u utakmici protiv Evertona prijeti novčana kazna od 20.000 funti te dvije utakmice suspenzije, opet je kritizirao sudačke odluke. Točnije, kazneni udarac za goste kojim su izjednačili na 2-2
Vidi originalni članak

Slaven Bilić i WBA završili su put u engleskom Liga kupu. U trećem kolu, protiv dobro poznatog protivnika iz donedavnih drugoligaških dana, Bilićeva je momčad nakon jedanaesteraca izgubila od Brentforda. Nakon 90 minuta bilo je 2-2 (Robson-Kanu (56) i Edwards (66); Marcondes (58) i Forss (73)), a onda su mirniji i precizniji bili gosti.

POGLEDAJTE VIDEO: WBA slavi ulazak u Premier ligu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, Bilić je bio podijeljenih osjećaja.

- Vrlo sam razočaran rezultatom, ali sam jako ponosan i zadovoljan nastupima cijele momčadi i posebno nekolicine igrača.

I UTAKMICA SUSPENZIJE Bilić ispao iz Liga kupa, a mogli bi ga kazniti i sa 150.000 kuna

Bivši hrvatski izbornik na teren je izveo igrače iz drugog plana, isto su napravili i gosti, pa je teško donositi ozbiljne kolektivne zaključke. No, Bilića veseli igra i rezervne momčadi.

- Sretan sam zbog načina na koji smo igrali, posebno u drugom poluvremenu, kada smo dominirali i stvarali šanse. Osvajali smo druge lopte i bili opasni. Dva puta smo vodili i nijednom nismo bili u situaciji da se mučimo sačuvati to vodstvo. Također smo bili blizu trećeg gola.

Bilić, kojemu zbog "nedoličnog ponašanja" u utakmici protiv Evertona prijeti novčana kazna od 20.000 funti te dvije utakmice suspenzije, opet je kritizirao sudačke odluke. Točnije, kazneni udarac za goste kojim su izjednačili na 2-2.

- Drugi izjednačujući gol primili smo iz penala za koji mislim da nije postojao. Jedanaesterci? Penali su lutrija i mi smo, nažalost, promašili jedan.

I završili obaveze u Liga kupu. Teško će nekoga u WBA-u to previše zaboljeti...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 23.09.2020.

    Nisam gledao utakmcu. Moj Biliću uvijek je netko drugi kriv. Ili suci ili igrači.

  • Neshke17 23.09.2020.

    e moj Bilke....tvoj sam navijac ali tesko ce ovo....nemas momcad za pl....

  • bakaslis 23.09.2020.

    Sad ima 2 teške utakmice, to će izgubiti, ako treću odnosno u 5 kolu ne bude imati pobjedu, adio.... Da nije mogao kupiti Oršića ili Petkovića, nego veterana Baneta, a i on im još mila majka

Komentiraj...
Vidi sve komentare