To je to što me zanima!

Ponosni tata Rakitić: U Sevilli rušim rekorde i uživam s kćeri

Althea mi je potpuno promijenila život, jedva čekam da završi trening pa da mogu biti s njom, rekao je kapetan Seville i sjajni hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić je prvi igrač Seville koji je u 21. stoljeću na istoj utakmici Primere zabio gol iz penala i slobodnog udarca. Raketa je briljirao u pobjedi protiv Rayo Vallecana.

- Nisam znao za taj podatak, ali dobro je znati da rušim neke rekorde u klubu - javio se prije jučerašnjeg treninga Raketa.

Sevilla je do susreta s Rayom bila na samom dnu, ovo je bila prva pobjeda u Primeri. Zasad ih je pratilo mnogo nesreće.

- Ozljede su nas ‘pokopale’ na početku. Nedostaje nam pet-šest igrača. Kad se oni vrate, sve će biti bolje. Sitnice su nas stajale mnogo bodova, ali sve će se to vratiti - kaže Ivan Rakitić, koji je već zabio tri gola u Primeri.

- Baš mi je krenulo. Moram opet istaknuti kako me u klubu svi obožavaju. Čast je biti dio ovakvoga kluba. Ponosan sam.

Jeste li potpisali novi ugovor?

- Nisam još. Predsjednik želi da sjednemo i da to riješimo. Aktualni mi ugovor važi do lipnja 2015. godine, a vidjet ćemo što će biti. Vjerujem da bi se uskoro sve moglo riješiti - rekao je Rakitić.

Lokal je nedavno zatvorio zbog problema s navijačima Betisa. Nalazio se u blizini Betisova stadiona i sad Ivan traži drugu lokaciju.

- Nisam još pronašao pravo mjesto. Izbirljiv sam što se toga tiče. Ma polako, ima vremena. Najvažnija mi je kći. Ne mogu dočekati da završi trening pa da budem s njom. Ona mi je potpuno promijenila život - rekao je veznjak Seville i kratko se za kraj osvrnuo na ono što ga uskoro čeka u reprezentaciji.

- Najvažnije je da budemo pravi u klubovima. Većina nas je u dobroj formi i to je najvažnije - završio je raspoloženi Ivan i otišao na trening.

Rakitić zabio dva gola, Sevilla došla do prvog slavlja u sezoni

Idi na 24sata

Komentari 38

  • rfajfar 27.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • fernandes11 27.09.2013.

    Bježi iz te Seville, zaslužuješ bolji klub

  • Modric_10 27.09.2013.

    Meni najbolje izgleda formacij 4-3-1-2 za Hrvastku: Pletikosa - Srna, Corluka, Lovren, Milic - Vukojevic, Modric, Rakitic - Kovacic - Edurado, Mandzukic. Znaci bez krila, jer mi nemamo prava krilna igraca. Na lijevom beku neznam koga bi stavio jer je to nasa najslabija pozicije, ja sam sada jednostavno stavio Milica. Lovren je za sada u boljoj formi nego Simunic, pa sam ga stavio uz Corluku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare