To je to što me zanima!

Ponude za Ivana Klasnića pljušte iz svih Liga petice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Interes za hrvatskog nogometaša Ivana Klasnića naglo se povećao kad je njegov menadžer izjavio da je raskinuo s Nantesom. Bolton je i dalje opcija
Vidi originalni članak

Nakon što je Ivan Klasnić raskinuo ugovor s francuskim Nantesom, te time postao slobodan igrač na tržištu nogometaša, i dalje traju nagađanja u kojem će klubu nastaviti karijeru. Raskid ugovora između hrvatskog reprezentativca i francuskog drugoligaša potvrdio je Klasnićev PR-menadžer Oliver Witz dodavši u svojoj izjavi da ponude za njegova agenta pljušte sa svih strana (Engleska, Njemačka, Francuska, Španjolska). Startnu prednost mogao bi pritom imati engleski Bolton u kojem je Klasnić prošlu sezonu proveo na posudbi i za kojega je postigao osam golova u 27 utakmica. Zadovoljilo je to i menadžera Owena Coylea koji bi volio i produžiti suradnju s hrvatskim napadačem što će ovisiti i o potraživanjima samoga igrača.
- Već dugo govorim da bih ga volio i dalje gledati kako igra za nas - napomenuo je Coyle kojem je upravo Nantes bio glavna prepreka da 30-godišnjeg Klasnića i potpiše.
- Samo nam njegov fantastični dosadašnji ugovor stoji na putu da ga dovedemo.
Klasnić je, navodno, tjedno u Nantesu zarađivao 70-ak tisuća eura, što mu Bolton ne može ponuditi.
- Ono što je za klub previše, previše je. No, Ivan je klasni igrač koji će za moju momčad postizati golove - zaključio je Coyle kojem bi se san o potpisu mogao i ostvariti. U svakom slučaju s otpusnicom iz Nantesa mnogo će lakše pregovarati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • konoko 31.07.2010.

    mozda da dode u hajduk???

  • tinko1509 31.07.2010.

    u dinamo!!!!!!!!!!!!!

  • bosnia_80 31.07.2010.

    Citat:\"potvrdio je Klasnićev PR-menadžer Oliver Witz dodavši u svojoj izjavi da ponude za njegova agenta pljušte sa svih strana (Engleska, Njemačka, Francuska, Španjolska).\" PR, ovo je povjerljiv izvor, punude zaista pljušte :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare