To je to što me zanima!

Ponudili su Brekalu najbolji ugovor u povijesti Dinama

Dinamo je nudio ono što nikad nije niti jednom junioru, ali Josip Brekalo, čini se, uskoro odlazi iz Maksimira. Brekalova obitelj sve je bliže odlasku iz Maksimira
Vidi originalni članak

Spominjao je Zoran Mamić i dvostruko, pa i trostruko bolje ponude koje su stavili pred Josipa Brekala (17). Jučer smo od izvora bliskih klubu doznali da je talentiranom krilnom napadaču ponuđeno ono što nije ni jednom mladom igraču u povijesti Dinama.

Pred Josipa Brekala stavili su najbolji ugovor koji je dobio neki junior u povijesti Dinama, ali ni to ga, čini se, neće zadržati u Maksimiru. I sam je Zoran Mamić nakon utakmice protiv Slaven Belupa priznao kako je Josipu i njegovoj obitelji puno bliža ideja da on nastavi karijeru u inozemstvu.

Spominjali su se Arsenal, Everton i Monaco, a Brekala bi navodno htjeli dovesti i Wolfsburg te Hoffenheim. Rastanak je sve bliži. Brekalo ima ugovor do ljeta 2017., a sve je očitije kako neće potpisati novi. Ipak, nikad se ne smiju podcijeniti lukavost Zdravka Mamića i njegove pregovaračke sposobnosti. Možda na kraju ipak uspije “spasiti stvar”.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • Paul_George_13 08.03.2016.

    Pa kaze "Skola nogometa" ?!?! Muric,Brodic,Kalaica,Brekalo, idt. Tko zna koliko ce ih jos biti.. Kupuj Brazilce i briga te, zahvalniji su nego ova djubrad smrdljiva

  • Dalmacija u srcu 08.03.2016.

    To Brekalo, idole moj. Ako ti ovi iz Zagreba izbace uvik možeš to Splita, počasni građanin ćeš postat a ja ti kip dižen. Da Bog da zlatnu loptu osvojia.

  • bbbdado 08.03.2016.

    Mali , nek ti je sretno , ali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare