To je to što me zanima!

Ponudio 5,5 mil eura za naslov europskog prvaka

Kontroverzni predsjednik Steaue ponudio je rumunjskim reprezentativcima 5,5 milijuna eura nagrade ukoliko osvoje naslov Europskog prvaka
Vidi originalni članak

Ne trebamo nikakav novac od njega. Neka tu svotu potroši za jačanje svog kluba ili neka uloži u nogometnu školu Steaue, rekao je Ionut Lupescu, generalni direkotor rumunjskog nogometnog saveza nakon što je predsjednik Steaue Gigi Becali u jednj televizijskoj emisjii ponudio reprezentativcima čak 5,5 milijuna eura ukoliko osvoje Europsko prvenstvo.
Becali je za prolazak "skupine smrti" (Rumunjska je u skupini s Francuskom, Nizozemskom i Italijom) bio voljan uplatiti na račun Saveza 500.000 eura, ukoliko bi Rumunjska stigla do finala dodao bi još dva milijuna, a 5,5 igrači bi podijelili u slučaju naslova Europskog prvaka. Inače, predjsednik Steaue je pod istragom Vladien antikorupcijske agencije, zbog osnovane sumnje da je potplaćivao protivnike Steauinog konkurenta Cluja u borbi za naslov rumunjskog prvaka.
- Taj novac nudim igračima kako stimulacija za pobjedu nije isto što i mito. - izjavio je nekadašnji pastir, a danas građevinski poduzetnik koji je često smijenjivao trenere, a nogometaše uspoređivao s ovcama za klanje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare