To je to što me zanima!

'Popili' devet golova od Vardyja i Leicestera pa se odrekli plaće

Southampton se nakon 10 kola nalazi na 18. mjestu s osam bodova, a ne treba ni dodati da su primili najviše golova u prvenstvu. A danas ih u Carabao kupu dočekuje najefikasnija momčad Premier ligi...
Vidi originalni članak

Iza nogometaša Southamptona nije baš običan tjedan. Oni su prije nekoliko dana, točnije u petak, primili čak devet golova od Leicestera i tako se upisali u knjige rekorda. Doduše, oni u negativnom smislu, a 'lisice' u pozitivnom jer su izjednačili Unitedov rekord s najviše zabijenih golova na jednoj utakmici (1995., vs. Plymouth 9-0).

Svjesni blamaže i sramote koje su nanijeli klubu, trener 'svetaca' Ralph Hasenhuttl i igrači odlučili su se odreći jednodnevne plaće, a sav iznos bit će uplaćen u humanitarne svrhe. Uvijek se iz nekog zla, rodi neko dobro, a i ova situacija je dokaz. Neki će reći, 'ajme, baš su se isprsili', ali svaka pomoć upućena u humanitarne svrhe je dobrodošla.

Southampton se nakon 10 kola nalazi na 18. mjestu s osam bodova, a ne treba ni dodati da su primili najviše golova u prvenstvu. Brojka je stala na 25, a prava konkurencija im je Norwich s golom manje. Kada pomislite da ne može gore od devet primljenih golova od Leicestera, onda se sjetite da Southampton danas igra protiv Manchester Cityja u gostima! 

Riječ je o Carabao kupu i riječ je o susretu protiv najefikasnije momčadi Premier Lige. Vrlo lako bi se nogometaši Southamptona nakon današnje utakmice mogli odreći i još jedne plaće...

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 30.10.2019.

    Odrekli se jednodnevne place,tj dnevnice,a jesu se pretrgli

  • TomoTomkic 29.10.2019.

    Odlicno,sad se moraju odrec jos kopcki.

  • fush 29.10.2019.

    Posteno

Komentiraj...
Vidi sve komentare