To je to što me zanima!

Popis za Englesku i Jordan: U Vatrene vraćeni Krama i Rebić

U obranu se vraća Dejan Lovren koji je u srijedu odigrao prvu utakmicu za Liverpool nakon ozljede, pozvan je i Šime Vrsaljko, koji se ozlijedio protiv Španjolske, a tu su i Barišić i Milić
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija idući mjesec igra prve domaće utakmice nakon osvajanja svjetskog srebra.

U Ligi nacija 12. listopada ugošćuje Englesku na Rujevici bez publike, a 15. listopada na istom stadionu u prijateljskom susretu gostuje Jordan.

Izbornik Zlatko Dalić objavio je popis igrača za ta dva okršaja:

Među 26 igrača nema iznenađenja, baš kako je Dalić i najavio.

U obranu se vraća Dejan Lovren koji je u srijedu odigrao prvu utakmicu za Liverpool nakon ozljede, pozvan je i Šime Vrsaljko, koji se ozlijedio protiv Španjolske, a tu su i Barišić i Milić, koji su bili pozvani na prošlu akciju.

U napadu se, pak, vraćaju Ante Rebić i Andrej Kramarić, ali tu je i trojac koji je izgurao rujanske dvoboje s Portugalom i Španjolskom Santini, Livaja i Čop.

Ćaleta-Car, Vlašić, Brekalo, Benković... prepušteni su mladoj reprezentaciji koja u tom terminu igra ključnu utakmicu za plasman na Euro, kod kuće protiv Grčke (12. listopada u Puli od 18 sati).

"Kako je pred mladom reprezentacijom odlučujuća utakmica protiv Grčke, u dogovoru s kolegom Nenadom Gračanom ponovno smo prepustili nekoliko igrača našoj U-21 reprezentaciji kojoj želimo puno sreće i pobjedu protiv Grčke", izjavio je izbornik Dalić.

Hrvatska za Englesku i Jordan

Vratari: Lovre Kalinić, Dominik Livaković, Karlo Letica

Braniči: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Tin Jedvaj, Matej Mitrović, Borna Barišić, Antonio Milić

Vezni: Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Marko Rog, Mario Pašalić, Filip Bradarić

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Ante Rebić, Marko Pjaca, Duje Čop, Ivan Santini, Marko Livaja

Idi na 24sata

Komentari 73

  • nijetebriga 28.09.2018.

    Bravo gosp.Dalic, konacno je Karlo Letica u A reprezentaciji.. samo mu priliku pruzite da stane medju vratnice, decko je "granata" u pravom smislu rijeci, ali to Vi znate i sam.. Ne da suvereno brani, on i gol da =;-))

  • hrvoje745 28.09.2018.

    Zasto je pozvan nekakav Prosječan Milić iz prosjecne lige, a nije pozvan jedan Kapetan Nk Osijek koji već 3 godine drži Osijek na visokom nivou, a rijeć je o Mili Škorić

  • Mthesecond 28.09.2018.

    Tu je i Letica kao zamjena Kalinicu ako zatreba..Docekao i on svoju sansu..Sad je vec postao ozbiljan vratar. A gdje je Caleta Car? Ne vidim ga na spisku..Bolje da ga nema,u katastrofalnoj je formi..I nisam vidio za Jedvaja..Taj nebi imao mjesta u repki da sam ja izbornik :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare