To je to što me zanima!

Poput Buffona! Pas uletio na teren, obranio penal i oduševio

U raspucavanju penala na malonogometnom turniru jedan igrač je uzeo loptu i krenuo izvesti penal. Zaletio se i puknuo prema golu, golman je već bio svladan, ali tu je bio pas jazavčar koji je to obranio...
Vidi originalni članak

Znali smo viđati u nogometu svakakve parade golmana i obrane penala, ali to da će pas obraniti penal, jedino bi mogli vidjeti u nekim komedijama.

U raspucavanju penala na jednom malonogometnom turniru jedan je igrač uzeo loptu i krenuo izvesti penal. Zaletio se i puknuo prema golu, golman je već bio svladan, ali tu je bio pas koji je to obranio poput najvećih golmana! Pas jazavčar šetuckao se oko gola i odlučio malo ući na teren, a u tome trenutku ga je lopta pogodila.

Gledatelji su psa Buffona pozdravili s oduševljenjem, a nije poznato je li gol na kraju priznat, kao ni lokacija i akteri ovog dvoboja...

Video sjajne obrane pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Evidentno Je 22.11.2018.

    Iker Pasillas

  • zekica 21.11.2018.

    Pas nije ni vidio loptu. Pogodila ga je. A kad ga već uspoređujete sa Buffonom, ja ću podsjetiti da španjolci traže drugog golmana jer im De Gea nije dobar. Šaljite video u španjolski nogometni savez!

Komentiraj...
Vidi sve komentare