To je to što me zanima!

Poput Markovića, Jovanović želi smijeniti i Danka Radića

Predsjednik HKS-a si je, kažu dobro upućeni, tako dobro organizirao glasačku mašineriju sitnoposjedničkih duša da može biti vječno predsjednik. Poput Markovića
Vidi originalni članak

Ministar znanosti, obrazovanja i športa Željko Jovanović najavio je da je sljedeći nacionalni savez s kojim će se on i njegovo ministarstvo pozabaviti biti Hrvatski košarkaški savez. Većina sudionika košarkaškog života u Lijepoj Našoj reći će da je tu riječ o samovolji jednog čovjeka na koju je naslonjena interesna skupina. Predsjednik Danko Radić si je, kažu dobro upućeni, tako dobro organizirao glasačku mašineriju sitnoposjedničkih duša da može biti vječno predsjednik. Poput Vlatka Markovića.

– U hrvatskoj košarci nema nikakvih problema, ni jedan posto. Ako ministar misli da ima, neka se bavi svojim poslom. Vrata su mu otvorena za suradnju i razgovor. Dapače, poželjno je da nas provjeri – hrabro je rekao Radić.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jarunos 02.03.2012.

    A bozu milicevica koji je Cibonu pokrao za 20 miliona kuna???? pa kako nitko nece prijavit uskoku,policiji,pa kaj je radio Jelusic,uzas od ljudi koji su na vlasti bili prije i sada.

  • diablopula 02.03.2012.

    http://www.nacional.hr/clanak/35790/vlastodrzac-hrvatske-kosarke

  • žac 1992 02.03.2012.

    Trebalo je radića maknuti još davno,davno,ali ne može to jovanović.On je jak samo na jeziku i moralno je kompromitiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare