To je to što me zanima!

Poraz, ali za pljesak: Našičani dugo prijetili senzacijom protiv zvjezdane njemačke momčadi

U 44. minuti Nexe je zadnji put u vodstvu, na 22-21 i tad se, nažalost, dogodio pad, ne neočekivan s obzirom na kratku rotaciju. U zadnjih 15 minuta domaćini su zabili tek tri gola.
Vidi originalni članak

Padali su u prošlosti u Našicama i Magdeburg i Hannover Burgdorf i berlinski Füchse, top njemački klubovi, upravo zbog toga nadali su se u Nexeu da može i zvjezdani Löwen, ali sljedećeg tjedna Našičani će u Mannheimu, u uzvratu osmine finala Europske lige, morati hvatati dva gola zaostatka.

Löwen je pobijedio 27-25 u prvoj utakmici iako su oslabljeni Našičani dugo i ozbiljno prijetili senzacijom. Bez već dugo ozlijeđenog Buvinića, bez Rodina koji je slomio ruku, pa još i trećeg ljevaka Mancija koji je uganuo gležanj, Markušića kojemu je napuklo rebro, Našičani su napravili posao čak i veći od očekivanog premda Nijemcima Europa često nije imperativ, Löwenu, koji je navikao na Ligu prvaka, pogotovo ne Europska liga.

K, tomu, Nijemci su još prije dva dana igrali u Leipzigu, ali u čarteru za Slavoniju našle su se sve najveće zvijezde i prava je šteta da našička publika nije mogla vidjeti Gensheimera, Schmida, Palicku, Kohlbachera, Nilssona, Lagergrena, Lagardea... Sve je njih, međutim, Nexe držao polovicu prvog poluvremena na +2, Nijemci su u završnici prvog poluvremena imali isto toliko, ali Jaganjac (sedam golova) i Severec (pet) nosili su krnji našički napad. U 44. minuti Nexe je zadnji put u vodstvu, na 22-21 i tad se, nažalost, dogodio pad, ne neočekivan s obzirom na kratku rotaciju. U zadnjih 15 minuta domaćini su zabili tek tri gola. 

Šteta, ali i pljesak za Našičane koji su si, makar nije realno, ostavili kakvu-takvu nadu za uzvrat...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lovac u mutnom 23.03.2021.

    Jbg decko nije htio u ppd zagreb

  • rockyrambo 23.03.2021.

    ono kad decko koji zabije 7 komada Lowenu sjedi na tribinama dok reprezentacija igra...

Komentiraj...
Vidi sve komentare