To je to što me zanima!

Poraz Bayerna na Allianz Areni za propast nadanja

Bordeaux je slavio u Münchenu 2-0 i na minimum sveo Bayernove šanse da se plasira u idući krug Lige prvaka. Juventus je u Izraelu pobijedio 1-0
Vidi originalni članak

Nakon poraza u Bordeauxu prije dva tjedna, Bayernu je igrala samo pobjeda. Ali kako u tome uspijeti ako ti nedostaje čak osam igrača, a i najbolji igrač nije spreman za cijelu utakmicu? Van Gaal odgovor na to pitanje nije znao odgovor, igrači koji su mu bili na raspolaganju nisu mogli parirati razigranim Francuzima. I sada su šanse da Bavarci prođu u eliminacijsku fazu isključivo matematičke. Po završetku utakmice Bayernovi igrači popadali su po travnjaku, oči su bile suzne, znaju da su im šanse za prolazak minimalne...
Nabacivanje Wendela glavom je u gol pospremio Gourcuff i Bordeaux je od 37. minute vodio. Bayern nikako nije uspijevao probiti francuski defenzivni zid u prvom dijelu, a ništa se dramatično nije promijenilo ni ulaskom Robbena na početku nastavka. Bordeaux je igrao hrabro, čuvao prednost i prijetio. Sve do posljednjih trenutaka nije bilo promjene rezultata, a tada je Marouane Chamakh projurio pokraj Badstubera i posla i drugu loptu u Buttov gol. Dva kola prije kraja natjecanja u skupini Bordeaux je u sjajnoj poziciji.
Bayernu je odmakao u Juventus, koji je nova tri boda uzeo u izraelskoj Haifi. Jedini gol na utakmici zabio je Mauro Camoranesi u posljednjoj minuti prvoga poluvremena, nakon čega se Hapoel nije uspio vratiti.

SKUPINA A, 4. KOLO
BAYERN - BORDEAUX 0-2 (Gourcuff 37, Chamakh 90)
MACCABI HAIFA - JUVENTUS 0-1 (Camoranesi 45)
POREDAK: Bordeaux 10, Juventus 8, Bayern 4, Maccabi 0.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • bosnia_80 04.11.2009.

    @ thoMPson.....gledao sam utakmicu u kojoj je omjer udaraca u u okvir gola bio otprilike 25:5 :) hehe.. posjed lopte na strani reala, broj kornera na strani reala itd.itd...ja se pitam koju ste svi vi utakmicu gledali...??????

  • marleone 04.11.2009.

    messi 10 ...ne kaze se fatalni navijac...nego fanatični...samo to...

  • red_devil 04.11.2009.

    a moj bayern....

Komentiraj...
Vidi sve komentare