To je to što me zanima!

Poraz Zadra za kraj, Banić i Markota čekaju u Torinu!

Benetton je u Trevisu lako pobijedio Zadar 94-81 u nevažnoj utakmici, nakon čega je postalo jasno da će protivnik u četvrtfinalu biti Bilbao Basket
Vidi originalni članak

Sve je u skupini J Eurokupa bilo jasno i uoči posljednjega kola. Benetton je osigurao prvo mjesto, Zadar u četvrtfinale ide s druge pozicije. I zato je njihov međusobni ogled bio rezultatski potpuno nevažan. Benetton je dobio 94-81, čime je natjecanje u skupini okončao s omjerom 5-1. Zadar je istovremeno ostao na 3-3. U Trevisu je domaća momčad vodila tijekom cijele utakmice, u jednom trenutku i 27 razlike, no u posljednjih deset minuta Zadrani su uspjeli smanjiti. Unatoč 26 koševa Hrvoja Perića, uz devet skokova i sjajnih pet ukradenih lopti. Sandro Nicević je ubacio samo dva koša za Benetton, no dodao je i sedam asistencija.
Pobjedom nad Lietuvos Rytasom u zadnjem kolu (67-59), Bilbao Basket je izborio ogled sa Zadrom u četvrtfinalu na Final Eightu u Torinu. Prvi igrač španjolske momčadi u ovoj je utakmici bio Zadranin Marko Banić sa sjajnim učinkom - 24 koša i 14 skokova! Banić će biti i najveća prijetnja Zadru, a u rosteru Bilbao Basketa su i još dva Hrvata, Drago Pašalić i Damir Markota.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare