To je to što me zanima!

Poreč: Rally posada 24sata nastavlja s pobjedama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Posada 24sata u sastavu Jemrić-Dedić pobijedila je i 4. put ove sezone u klasi A7 u konkurenciji prvenstva Hrvatske na rallyju u Poreču
Vidi originalni članak

Rally posada 24sata u sastavu Jemrić - Dedić nastavlja s novim pobjedama. Nakon što su dvije utrke prije kraja osigurali pobjedu u prvenstvo Hrvatske u klasi A7 sa Škodom Fabijom RS, pobijedili su i u četvrtom rallyju sezone u Poreču. Jemrić je nakon utrke bio oduševljen i izjavio je da je to bila pobjeda i utrka za gušt.
- Osjećaj je izvanredan, ovo je bila četvrta pobjeda u klasi A7 u konkurenciji za prvenstvo Hrvatske ove sezone. Drugo mjesto u međunarodnoj konkurenciji dovelo nas je do naslova prvaka u klasi za međunarodno prvenstvo Hrvatske. Rally u Istri je bio fenomenalan. Uz sve nedaće koje su prethodile (do utorka nismo znali da li će ga uopće biti) na kraju se ipak poklopilo lijepo sunčano vrijeme. Vozili smo u jakoj konkurenciji, a gledatelji su mogli uživati u izvanrednim vožnjama svih vozača - rekao je Jemrić nakon utrke i dodao:
- Jako sam zadovoljan svojom vožnjom iako sam na početku rallyja u petak vozio dosta oprezno. U subotu sam digao tempo i održao ga do kraja što je na posljednjem "brzincu" rezultiralo malim izlijetanjem sa staze kad smo izgubili oko 20-ak sekundi. Naša Škoda Fabia RS ponovo je dokazala da je nevjerojatno izdržljiv automobil koji je s lakoćom "odradio" rally. Ovim putem bih opet čestitao Siniši Crnojeviću na velikoj pobjedi i zahvalio se suvozaču Slavenu Dediću na podršci i izvanredno obavljenom poslu, pratećoj ekipi iz Automehanike Jaković koji su i pripremili auto, "šefici" Maji koja uvijek zna sve i svakako svojim sponzorima koji su mi omogućili nastup - zaključio je Jemrić nakon još jednog uspjeha. Zadnji rally vozi se u Pićnu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • valeže 14.11.2007.

    A kada smo mogli uzivati u jakoj konkurenciji.U toj klasi je nemate , ima 3 auta i vožača. Organizator se žali na slabu posjećenost!!?? Pa gdje su bili plakati , pozivi, Marketing , osim Buzetskog relija , sve ostalo je cista blamaža i amaterstvo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare