To je to što me zanima!

Portsmouth samo potvrdio krizu, prodaju Kranjčara?

Mira i sigurne budućnosti u svlačionici engleskog Premierligaša Portsmoutha nema. Klub je i dalje bez vlasnika i zbog dugova je primoran prodavati
Vidi originalni članak

Peter Crouch tako je novi igrač Tottenhama, Glen Johnson Liverpoola, a pitanja što i kako dalje množe se Portsmouthovim uredima. Svakako najvažnije je ono o preuzimanju kluba što bi trebao učiniti arapski biznismen Sulaiman Al Fahim. Ipak, čini se da su pregovori na mrtvoj točci o čemu svjedoči elektronsko pismo koje je jednom navijaču, navodno, poslao izvršni predsjednik engleskoga nogometnog premierligaša Portsmoutha Peter Storrie. U odgovoru navijaču Storrie je pod upitnik stavio prodaju kluba i spomenuo kako se izglednime čini da će klub morati u daljnju prodaju svojih ponajboljih igrača, te da novaca za zvučna pojačanja nema.
“I ja sam frustriran poput vas. Sve dok ne dođe do preuzimanja kluba novac neće biti uložen u pojačanja. A, kada i ako se to dogodi, nisam siguran koliko će ga preostati za nove igrače. Novac trebamo, a nemamo ga, dok nam banke ne žele otvoriti nove kreditne linije”, stoji u Storriejevom pismu upućenom navijaču objavljenom na navijačkoj stranici kluba, na što se poziva lokalni dnevnik The News.
Moglo bi to značiti i da će hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar uskoro na novo odredište. Hrvatskome 25-godišnjem veznjaku ugovor s klubom istječe u ljeto sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_38775 04.08.2009.

    ma nek ode najvjerojatnije ce u tottenham ili arsenal ja navijam za ta oba kluba pa mi je svejedno

  • VezanIPriveden 04.08.2009.

    Roma nema para

  • luckystrike 04.08.2009.

    Kranjačar ide u Romu,zamjena za Tottija?! Provjereno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare