To je to što me zanima!

Portugalac Fabio Coentrao je velika želja minhenskog kluba

Veliko se pospremanje očekuje ovog ljeta u Bayernu, nakon što su tijekom sezone ostali bez ijednog trofeja. Promaklo im je prvenstvo, DFB Pokal, ali i Liga prvaka...
Vidi originalni članak

Plasman u Ligu prvaka iduće sezone je ostao jedini cilj kojeg trenutačno mogu ispuniti. Vrlo je vjerojatno da će tijekom ljeta Jupp Heynckes (sadašnji trener Bayera iz Leverkusena) na trenerskoj klupi Bayerna zamijeniti dosadašnjeg stratega Louisa van Gaala, a trenutačno sportski direktor Christian Nerlinger i klupski skaut Willy Sagnol obilaze Europu, prate utakmice i traže adekvatna pojačanja za klub.

Po procjenama njemačkih medija klub će se prvenstveno orijentirati na obrambeni dio momčadi i u tom pogledu želi očvrsnuti sastav, a prva je želja portugalski reprezentativac Fabio Coentrao, 23-godišnji lijevi bočni igrač Benfice.

Coentrao je posebno privukao pozornost na sebe igrama na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu i iz Bayerna tvrde da ga žele svakako kupiti. Inače, djelomično se Coentrao i hrvatski nogometaš Danijel Pranjić, sadašnji igrač Bayerna, preklapaju na sličnim pozicijama u momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • NIKE 24.03.2011.

    ma njima treba stoper...nemaju niti jednog pravoga stopera !! ::

  • most wanted 24.03.2011.

    a dobrog starog pavu nespominju u kontekstima pojacanja to cuvaju ko drzavnu tajnu naravno da ih neko nepreduhitri

  • Goran1989 24.03.2011.

    Coentrao, Vidal, Hummels, e kad bi njih doveli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare