To je to što me zanima!

Portugalac zabio spektakularan gol s centra! Sporting izbacio Arsenal iz Europske lige...

Oba kluba bila su sigurna s bijele točke do četvrte serije, a onda trenutak koji je presudio pobjednika. Iskusni Adan obranio je penal Martinelliju, a Nuno Santos zabio je peti za Sporting i svoju momčad odveo u četvrtfinale
Vidi originalni članak

Arsenal ove sezone dominira u Premier ligi kao nekada i juri prema prvom naslovu prvaka nakon 19 godina čekanja. Nadali su se navijači i dvostrukoj kruni, europskom trofeju nakon godina i godina suše, no na njega će se još načekati.

Sporting je izbacio Arsenal nakon drame jedanaesteraca (4-3) i prošao u četvrtfinale Europske lige. U regularnom dijelu bilo je 1-1 golovima Xhake i Pedra Goncalvesa, kao i u prvoj utakmici, golove nismo vidjeli u produžecima pa su o prolasku dalje odlučivali jedanaesterci. 

Oba kluba bila su sigurna s bijele točke do četvrte serije, a onda trenutak koji je presudio pobjednika. Iskusni Adan obranio je penal Martinelliju, a Nuno Santos zabio je peti za Sporting i svoju momčad odveo u četvrtfinale. 

Ova utakmica ostat će posebna i po spektakularnom golu Sportinga, možda i golu sezone Europske lige. 

Pedro Goncalves uzeo je loptu na centru igrališta, povukao ju koji metar pa krajičkom oka vidio kako je golman Arsenala Aaron Ramsdale izašao s gola. Nije puno dvojio. Opalio je po golu, a udarac nije mogao biti savršeniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lopta je lobala Ramsdalea i zakoprcala se u mreži za 1-1. Fenomenalan gol koji je bacio u ekstazu portugalske navijače, ali na dušu ide neopreznom golmanu Arsenala koji je postao tragičar utakmice. Ubuduće se neće micati s gol-linije.

Arsenal je prethodno poveo u 19. minuti golom Xhake. Do kraja utakmice su 'topnici' okupirali portugalski gol, imali nekoliko sjajnih prilika, no nepremostiva prepreka bio je golman Sportinga Adan, koji je na kraju i presudio pobjednika u raspucavanju. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • vodič 17.03.2023.

    Sad ce ga Wolverhampton kupit

  • ciLa 17.03.2023.

    Gol je s prve utakmice, a ne s ove, bilo bi dobro to navesti u članku, kaj ne?

  • 17.03.2023.

    Lijep gol al za takav gol je uvijek kriv golman.

Komentiraj...
Vidi sve komentare