To je to što me zanima!

Portugalci došli u Sarajevo, Cristianu vikali 'Messi, Messi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Portugalce je dočekalo oko 300 navijača, a prvi se na vidiku pojavio Pepe. Vrhunac je uslijedio kad je izašao Cristiano Ronaldo, navijači su skandirali ime velikog rivala
Vidi originalni članak

BiH s velikim nestrpljenjem iščekuje petak i prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija protiv Portugala. 'Zmajevi' nikad nisu bili na velikom natjecanju, a najbliže su bili 2010. kad su također igrali doigravanje, baš protiv Portugala. Obje utakmice izgubili su 1-0 i sad imaju veliku priliku za revanš. 

Portugalci su u srijedu navečer sletjeli u Sarajevo, a mjere sigurnosti bile su iznimno pojačane. Dočekalo ih je oko 300 navijača, a prvi se na vidiku pojavio Pepe. Vrhunac je uslijedio kad je izašao Cristiano Ronaldo, navijači su skandirali ime njegova velikog rivala iz Primere, Lea Messija. Cristiano ih nije previše 'doživio', samo se kratko nasmijao. Portugalce je i u hotelu dočekalo nekoliko stotina ljudi pa je pitanje hoće li se uopće naspavati.

Bosanski mediji pišu kako je Uefa prvi put u povijesti poslala delegata na doček jedne reprezentacije u strahu od nereda. 

Navijače i izbornika Sušića pak brinu ozljede u obrambenoj liniji. Boris Pandža i Saša Papac zbog suspenzije neće igrati prvu utakmicu, a Mensur Mujdža ima slomljenu nogu. 

OVDJE i OVDJE pogledajte doček Portugalaca.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • user_134458 12.11.2011.

    a takvi su..da su igrali protiv Argentine vikali bi Ronaldo Ronaldo..

  • DžanKahvedžić 12.11.2011.

    Nekaa mu je odskocila lopta kad' je bio sam pred golom !!

  • kiki 007 12.11.2011.

    jbg bosanci pobrkali sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare