To je to što me zanima!

Portugalci teško primili poraz: Zaiskrilo nakon susreta, Livaju su brzo sklonili u svlačionicu

U sučevoj nadoknadi su s tribine prema nogometašima Hajduka letjele stolice, pive, mobiteli i sve što se našlo pod rukom 'White Angelsima', a nastavilo se nakon susreta kad su u obračun krenuli i nogometaši
Vidi originalni članak

Nisu se Portugalci mogli pomiriti s ispadanjem iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu pa je odmah 'zagužvalo' nakon utakmice protiv Hajduka u Guimaraesu (1-0) protiv Vitorije.

KOMENTAR Poraz od lošije momčadi Hajduk nije skupo koštao, ali bi morali iz njega puno toga naučiti...

Napali su domaći nogometaši hajdukovce koji su im odgovorili, a nastala je velika gužva na centru te su sve rastavljali i redari na stadionu kao i stručne službe oba kluba.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Umalo je došlo i do okršaja stožera, ali redar je smirio razjareni dvojac, dok je član stručnog stožera Hajduka uzeo Livaju 'pod ruku' i vodio ga direktno u svlačionicu da najbolji igrač 'bilih' ne bi imao nekih posljedica.

A sve je krenulo još u sudačkoj nadoknadi kad su 'White Angelsi' bacali mobitele, pive, stolice i sve što im se našlo pod rukom na igrače Hajduka koji su izvodili aut. 

VITORIA - HAJDUK 1-0 Hajduk 'izgubio bitku', ali ne i plasman u playoff: 'Bili' opasno živjeli, ali preživjeli u Portugalu

No, ništa od toga nije im pomoglo jer su na kraju Portugalci ostali 'kratki', a nogometaši Hajduka sve su proslavili s oko 500 Torcidaša na stadionu.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 104

  • cupi cupi 11.08.2022.

    Svaka čast tako se igra muški a ti novinaru kakav aut bio je korner kada su letjele pive, stolice malo bolje pogledaj pa onda piši ne na brzinu kopi paste, onda netko aže kupi 24 plus za što za neistinu koju pišete i lažete tko nije gledao utakmicu taj će vam i vjerovati

  • 11.08.2022.

    2/1

  • gnojna družina 11.08.2022.

    Portugalci su prgavci pa to se zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare