To je to što me zanima!

Portugalski izbornik: Nani je upitan do posljednjeg trenutka

Ni dan uoči otvarajućeg nastupa na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj izbornik Portugala Paulo Bento nije siguran u nastup svog igrača Nanija
Vidi originalni članak

Ozlijedio se krilni igrač Manchester Uniteda prošle subote u prijateljskom dvoboju s Turskom kada je stradalo njegovo desno stopalo. Ista je to ozljeda zbog koje je u siječnju pauzirao dva mjeseca, te je i dalje pod upitnikom njegov subotnji nastup protiv Njemačke.

- Nani je trenirao jučer, trenirat će opet sutra i tada ćemo procijeniti ovu ozljedu. Nakon sutrašnjeg treninga znat ćemo kako nastaviti. Jedini igrač oko kojeg nismo sigurni je Nani – rekao je Bento.

Brzonogi Nani u dresu Portugala zabio je 13 golova u 54 dosadašnja nastupa i njegov bi eventualni izostanak protiv Nijemaca bio veliki hendikep za Bentovu momčad koja je u pripremnim susretima uoči Eura djelovala izuzetno nesigurno.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • smart-rma-girl 09.06.2012.

    vi što serete po ronaldu ste jadni,,,kad ćete vi igrati za najbolji klub i biti najbolji igrač na svijetu se javite

  • debelica 09.06.2012.

    Ronaldo je tatica za više od pola igrača na EURU. A i + mu je to što zaplače za repku, a ne kao ovi naši, đon obraz . ;)

  • nitro_1 09.06.2012.

    ovako za sve vas pametne tu....kad portugal vec ispada u grupnoj fazi....uzmite novce na kladioni....sta se ceka????philosophia_raptorum@nemamedoma@CFC_FAN_1905@.....od danas ste bogati......

Komentiraj...
Vidi sve komentare