To je to što me zanima!

Portugalski mediji i navijači: Tri rutinska boda kod najlošijih...

Danas Benfica gostuje kod Celtica, a Braga dočekuje Cluj pa su novine orijentirane na njih. Navijači Porta usprkos pobjedi nisu zadovoljni igrom protiv najlošije momčadi
Vidi originalni članak

Portugalski mediji nisu previše prostora dali pobjedi Porta nad Dinamom. Najviše se pisalo o Luchu Gonzalezu kojem je uoči utakmice umro otac.

'Zmajevi' krenuli pobjedom , naslov je u O Jogo, u online izdanju. U tiskanom izdanju sportskog dnevnika stoji - 'Suze šampiona', referirajući se na Gonzaleza. U tekstu piše kako je Porto kontrolirao utakmicu, ali je u nastavku Dinamo dobro reagirao. 

A Bola, još jedan sportski list, također je najviše pažnje posvetio Luchu Gonzalezu, a utakmicu su popratili tek koliko moraju. 

Record piše kako je pobjeda 'Prilika za povratak', a misli se na prošlosezonsku Ligu prvaka i ispadanje u skupini. Ističu i kako je ovo prvo slavlje portugalskog prvaka u Zagrebu i to tek u četvrtom pokušaju. 

Večeras Benfica gostuje kod Celtica, a Braga dočekuje Cluj pa su novine uglavnom orijentirane na njih. 

Ipak, ima nešto i u podcjenjivanju Dinama, a navijači Porta su složni. Misle kako je to najlošija momčad skupine, a usprkos pobjedi nisu zadovoljni igrom.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • blizanac88 20.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • biberrr 20.09.2012.

    Nije mi jasno kako ovakav Dinamo odvaja 7 prvenstva zaredom? Možda oni suci u zatvoru imaju neke veze s tim?

  • Mozak 19.09.2012.

    Ja bih samo dodao....gostovali kod daleko najslabije ekipe u povijesti nogometnih događanja...Jako žalosno, šta osta od našeg, nekad velikog, Dinama...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare