To je to što me zanima!

Portugalski mediji: Ovo je bilo nešto najgore u Lageovoj eri...

Benfica je pretrpjela drugi poraz u eri Brune Lagea, ali sve je otvoreno u uzvratu. Snažan pečat na utakmicu imala je ozljeda švicarskog napadača Harisa Seferovića, napisali su iz portugalskog lista 'O Jogo'
Vidi originalni članak

Pokušali smo s Cervijem na lijevoj strani, ali to nije bilo to nakon ozljede Harisa Seferovića. Ipak, ne smijemo u tome tražiti opravdanje za poraz, kazao je Bruno Lage, a portugalski mediji upravo u ozljedi sjajnog napadača Benfice traže razlog Dinamove pobjede.

- Benfica je ostala osakaćena izlaskom Seferovića jer su Hrvati odmah nakon njegovog izlaska zabili gol. Švicarac je ključna figura u viziji Brune Lagea, a Benfica je njegovim izlaskom izgubila dubinu i pravog centralnog napadača, Cervi nije taj - napisao je portugalski list O Jogo.

- Lage je napravio puno rotacija, uveo je Florentna, Krovinovića, Gedsona i Corchiju. Ipak, najgora vijest je ozljeda Seferovića - napisala je A Bola i zaključila da igrači Benfice nisu bili inspirirani.

- Benficin poraz u Hrvatskoj je nešto najgore u eri Brune Lagea - napisali su s portugalskog portala Record.

- Polako i bez inspiracije. Tako je u Benfica igrala u Zagrebu. Bruno Lage je poštedio nekoliko startera, ali i izgubio utakmicu. U uzvratu će Benfica morati igrati daleko bolje ukoliko želi nastaviti natjecanje - piše Correio da Manha.

- Što se dogodilo Benfici u Zagrebu ? Možda je riječ o fizičkom ili mentalnom umoru. Međutim, činjenica je da Benfica nije uspjela probiti pokretljivi blok suparnika - navodi Expresso.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Smikidacho 08.03.2019.

    Zayebani su ti Švicarci, samo to još u Portugalu ne znaju. Ovdje u Hrvatistanu čim se spomene Švicarska i švicarac, sve odlazi u qurac, pa je tako otišla i Benfica, nakon ozljede Švicarca Seferovića..

  • zoran1973 08.03.2019.

    Dinamu i Bjelici naklon do poda. HŽV

  • beranac 08.03.2019.

    Igra Dinama i Benfike bila je NEGLEDLJIVA. Niti jedna prava akcija, bez udaraca na gol, bez pravog poteza. Sudi najlošiji engleski sudac koji nema osjećaj za igru, bezvezni žuti kartoni i sumnjivi penal. Benfika je skroman klub koji je u vrijeme Eusebia nešto značio a danas nisu vrijedni pažnje. Ako Dinamo bude ovako igrao u Portugalu nema nikakve šanse. Previše smo ga razvikali i kovali u zvijezde. Objektivno to je slaba momčad. Jedino je publika bila sjajna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare