To je to što me zanima!

Posebni dresovi za Johana: On bi više volio da mi pobijedimo

Barcelona za subotnji El Clasico priprema spektakularnu koreografiju. Jedna cijela tribina bit će posvećena ikoni kluba Cruyffu, a igrači će nositi posebne dresove
Vidi originalni članak

Mislim da bi Johan, više od ovih posveta, volio da pobijedimo Real igrajući nogomet u kojima će navijači uživati, rekao je Luis Enrique uoči subotnjeg El Clasica.

Barcelona dočekuje Real Madrid s golemih 10 bodova prednosti. Za dašak hrvatskog u najvećem španjolskom derbiju pobrinut će se Luka Modrić i Ivan Rakitić, obojica će igrati od prve minute, dok Mateo Kovačić drugu utakmicu zaredom seli na tribine.

Barca priprema spektakularnu koreografiju na Nou Campu kojom će odati počast nizozemskom velikanu Johanu Cruyffu, koji je nedavno preminuo od raka pluća.

Cruyyf se smatra ocem modernog nogometa i čovjekom koji je izmislio nogomet koji danas igra Barcelona. Jedna cijela tribina na Nou Campu bit će u znaku Cruyffa, a igrači Barce nosit će posebne dresove u derbiju protiv Reala na kojima će pisati: "Hvala, Johan". Utakmica počinje u 20.30 sati.

Barca bolja na terenu, ali i izvan njega. Više na Goalu.

Čitatelji Goala izabrali su najbolju momčad u povijesti El Clasica.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • piksa123 02.04.2016.

    a sta nista nije bilo kad je vilanova umro

  • Paul_George_13 01.04.2016.

    Tijek utakmice : Pao Ronaldo, pao Neymar, valjaju se Pepe i Busquets, pao Isco, Mascherano izgleda kao pogodjen metkom,Suarez grize,Ramos udara, Zidane udara Enriquea glavom, simuliranje u 16, penal, zuti, zuti, zuti, simuliranje, naguravanje, Messi brise nos dresom, Ronaldo popravlja frizuru.. Kraj utakmice, 2-2 .. Zale se jedni, drugi se zale uz najavu tuzbe.....

  • biti 01.04.2016.

    pa pustite covjeka da pociva u miru.. vjerojatno se vec vrti u grobu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare