To je to što me zanima!

Poslušajte: Zvuk Ferrarijeva novog motora za iduću sezonu

Naznake od prošle sezone govorile su da Mercedes ima zbog čega brinuti. Nizom testiranja novog motora, prognoze su da je Ferrari napravio vrlo konkurentan motor
Vidi originalni članak

Premda još službeno novi bolid Scuderije Ferrari za iduću sezonu nije predstavljen, momčad iz Maranella u javnost je pustila zvuk novog motora za iduću sezonu.

Kao i inženjeri ostatlih trkaćih ekipa, tako i inženjeri Ferrarijeve momčadi užurbano i neprestano rade na specifikacijama novog bolida za 2016. godinu. Ferrari je bazu motora od prošle godine nadogradio i poboljšao, a naznake od prošle sezone govorile su da Mercedes ima zbog čega brinuti.

Nizom testiranja novog motora, prognoze su da je Ferrari napravio vrlo konkurentan motor, a neki idu toliko daleko da kažu da će talijanska momčad naredne sezone biti dominantna te da bi mogla uzeti svoj prvi konstruktorski naslov nakon 2008. godine.

Nova pravila vezana uz ispuh su uvedena kako bi se poboljšao zvuk. Nešto što je Bernie Ecclestone najavio prošle godine. No pošto je motor upaljen u zatvorenom prostoru unutar tvornice, morat ćemo čekati prezentaciju bolida te prva prava testiranja.

Da ne duljimo previše, poslušajte novi zvuk Ferrarijeva turbo V6 motora.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Prevaratska Republika 13.02.2016.

    pravu ste sliku stavili, od prije 4 sezone je slika... kak neznate

  • alcapone123 12.02.2016.

    Odličan zvuk,prava grmljavina.... u odnosu na lani je fantazija!

  • strmi007 12.02.2016.

    očaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare