To je to što me zanima!

Niželigaši namučili Lokomotivu i Inter, Osijek je razbio Zadrane

Poznata su još tri sudionika četvrtfinala Hrvatskoga nogometnog kupa. Svi su favoriti prošli dalje, no Zagreb i Sesvete pružili su neočekivano visok otpor Lokomotivi, odnosno Interu
Vidi originalni članak

Lokomotiva, Osijek i Inter izborili su u srijedu plasman u četvrtfinale Hrvatskoga nogometnog kupa.

Lokosi su formalno bili gosti posrnulog trećeligaša Zagreba u Kranjčevićevoj te su pobijedili 1-0 golom Lovre Majera iz slobodnjaka u 28. minuti. Imali su još dvije odlične šanse, stativu Dejana Radonjića (49.) te priliku Luke Capana (80. minuta), no golova više nije bilo.

Osijek se prošetao zadarskim Stanovima pobijedivši 4-0 domaćeg trećeligaša. Petar Bočkaj ponovio je Rujevicu i zabio identičan slobodnjak u 17. minuti, a nakon što Župan nije iskoristio penal za Zadar u 32. minuti, pitanje pobjednika riješili su Jurjević (autogol, 48.), Lukić (55.) i Jambor (73.).

Inter je imao najviše problema, tek nakon produžetaka uspio je slomiti otpor drugoligaša Sesveta. Nakon 1-1 u 90 minuta (Mazalović-11m, Slišković), "div iz predgrađa" gol za prolazak zabio je četiri minute prije isteka vremena. Strijelac je bio Srbin Komnen Andrić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • TheSpecialOne_1 25.10.2017.

    Pozdrav svima! Ovim putem želio bih Vas motivirati da se javite na mail sportskidobitci500@gmail.com kako bih Vas upoznao sa svojim dokazanim sistemom klađenja u kojem je minimalan tjedni dobitak 1000 HRK. Za vise detalja javite se na mail pa cete sami odluciti zelite li poboljsati svoje financijsko stanje bez ugrožavanja postojećeg.

  • kbr 25.10.2017.

    zanimljivo: i zagreb i zadar promašili penal i primili iz slobodnjaka. a moj zagrebe :-(

  • john40 25.10.2017.

    Bockaj>Messi

Komentiraj...
Vidi sve komentare