To je to što me zanima!

Post korona problemi: Leipzig posudio opremu od aerodroma

Bundesliga je u punom zamahu nakon 'korona pauze', a klubovi moraju paziti na sve zahtjeve i mjere opreza. Pa tako i Leipzig koji je rezervne igrače morao staviti na tribinu koja je na povišenom
Vidi originalni članak

Nekad se u životu jednostavno treba znati snaći. Tribine su na Leipzigovom stadionu na povišenom, a nije baš najprikladnije da se igrači preko cijelog stadiona hodnicima spuštaju na zagrijavanje i na teren nakon što ih trener pozove. No, u njemačkom klubu imali su inovativno rješenje i za taj problem.

Od lokalnog su aerodroma posudili pomične stepenice koje inače služe za ulazak, odnosno izlazak iz aviona, kako igrači ne bi morali tražiti puteve do terena. Gledatelja na tribinama nema, ali zaštitari su tu kako se slučajno ne bi dogodilo nešto neželjeno, a jedan od njih stavio je na lice i simpatičnu masku.

Pod poluvremenom su se dezinficirale stolice na kojima sjedi stručni stožer uz teren, ništa nije bilo prepušteno slučaju. Dok su nogometaši Herthe i domaćeg Leipziga odmjeravali snage na terenu, veliki su posao odrađivali i svi oni izvan terena.

Tako su i njemačke kolege posebno pripazile na održavanje socijalne distance kod davanja izjava aktera utakmice za tamošnju televiziju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 27.05.2020.

    Pretjerano

Komentiraj...
Vidi sve komentare