To je to što me zanima!

'Postali su k'o curice, samo se naslikavaju po svlačionicama...'

Previše uživaju naslikavati se po svlačionicama nakon pobjeda. U redu je slaviti pobjedu, ali trebali bi se više fokusirati na sljedeće utakmice, rekao je nedavno Roy Keane o 'modernim' nogometašima
Vidi originalni članak

Selfieji i razmjene dresova na poluvremenu u potpunosti su se ukorijenili u današnji nogomet. Bivši veznjak Manchester Uniteda Roy Keane protiv je takvog načina slavlja i publiciteta kojim se koriste moderni nogometaši. 

- Gledam ih u današnje vrijeme, postignu rezultat i prva sljedeća stvar iz svlačionice im je selfie koji objave na društvene mreže. Previše uživaju u tome - rekao je Keane za Newstalk i nastavio: 

- Ako igrate za veliki klub i pobijedite, u redu je uživati u pobjedi i proslaviti. No, ubrzo treba zaboraviti taj dan i početi misliti o sljedećem protivniku i sljedećoj utakmici. Ljudi moji, ovo je nogomet, tek tako te slomi.

Takav scenarij na vlastitoj su koži osjetili igrači Paris Saint Germaina nakon što su 'nakantali' Barcelonu na Parku Prinčeva 4-0. Malo koji igrač nije to objavio na Instagramu ili Twitteru, a Rabiot se hrabro odlučio našaliti s Kataloncima pokazavši četiri prsta na fotografiji insinuirajući broj komada u Barcinoj mreži. 

Da je Rabiot znao kako će teći uzvratni susret, ne bi pritisnuo 'Podijeli' na Instagramu. Neymar mu je na sebi svojstven način odgovorio.

Kladimo se da bi Rabiot htio da je Keane prije izrekao ovakvu opasku. Dvaput bi razmislio prije objavljivanja. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Agent007_1 16.03.2017.

    Iako je psihopat koji je zaslužio zatvorsku kaznu za neke svoje startove, ovaj put se slažem s njim. Ova generacija metroseksualnih twitter i instagram pičkica koje nazivamo nogometnim zvijezdama je dozlaboga iritantna.

  • el magnifico 16.03.2017.

    Roy Keane, Gennaro Gattuso, Paolo Maldini, Japp Staam, Marcel Desailly, Carles Puyol, Eric Cantona, Thomas Gravesen, Edgar Davids, Oliver Kahn, Rudi Voller, Frank Rijkaard, Ruud Gullit, Roberto Carlos, Paolo di Canio, Diego Simeone... to su samo neke ikone koje su na terenu bile prave muškarčine. Nisi ih smio pogledat u oči, nisi ih mogao proć, nisi im se smio zamiriti. Fali danas tih frajera. Ufff gdje su ta lijepa vrimena :)

  • Jakov Marendić 16.03.2017.

    Kralj najveći, najveći luđak i vođa Uniteda......kako bi volio da su Costa ili Ibrahimović igrali u njegovo vrime..

Komentiraj...
Vidi sve komentare