To je to što me zanima!

Posudba iz Chelseaja: Delač karijeru nastavlja u Vojvodini

Dugo pratimo ovog talentiranog golmana. Dovodimo ga kako bi pojačao konkurenciju na golu, rekao je Mateja Kežman o dolasku Delača u Vojvodinu
Vidi originalni članak

Golman Chelseaja Matej Delač sljedeću sezonu igrat će na posudbi u Vojvodini, tvrde srpski mediji. Bivši golman zaprešićkog Intera u ponedjeljak bi trebao otputovati u Novi Sad, obaviti liječnički pregled, te se zatim priključiti suigračima na pripremama.

Do ovog transfera došlo je zahvaljujući novom članu uprave Vojvodine Mateji Kežmanu, koji je svojedobno igrao za Chelsea.

- Dugo pratimo ovog talentiranog golmana. Dovodimo ga kako bi pojačao konkurenciju na golu. Projekt 'Nova Vojvodina' je započeo i vjerujemo kako ćemo napraviti sjajnu momčad, koju će predvoditi mlad i ambiciozan trener - prenosi Kežmanovu izjavu Blic.rs.

Delač je u Chelseaju od 2009. godine, ali svake sezone ide na posudbu. Dosad je bio u Vitesseu, Budejovicama, Vitoriji Guimaraes i zaprešičkom Interu.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • yugo 45 08.07.2013.

    za njega jos ima vremena svi dobri svjecki golmani su postali od 28 pa na dalje tako da jos ima vremena za njega

  • Superteška 08.07.2013.

    Montevideo.

  • acmilan 08.07.2013.

    Šteta, riječ je o odličnom golmanu, samo je krivi put odabrao . Mislim da je ovo dobro za njega ,jer će braniti ,a to je za golmane najvažnije, imat će određeni broj minuta u takmičarskim utakmicama, a i igrat će kvalifikacije za Europu. Sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare