To je to što me zanima!

Potpisali s McDonaldsom, igračima brdo hamburgera

Tajlandski nogometni savez potpisao je ugovor s McDonaldsom. Jedna od stavka ugovora je i da igrači svaki dan mogu besplatno jesti hamburgere
Vidi originalni članak

Nogometni reprezentativci Tajlanda u sljedeće tri godine ne moraju brinuti što jesti. Naime, tajlandski nogometni savez potpisao je ugovor s McDonaldsom na tri godine. Prema tom ugovoru McDonalds će tamošnjem savezu osigurati 750.000 dolara, dok će im 150.000 dolara platiti preko - hamburgera. Predsjednik saveza, Worawi Makudi oduševljen je.
- Ovaj ugovor će sigurno pomoći da se kvalificiramo na Svjetsko prvenstvo 2014. godine koje se održava u Brazilu - gotovo slavodobitno je rekao Makudi, čija se reprezentacija nikada u povijesti nije plasirala na SP. Tajland je trenutno 110. na FIFA-inoj ljestvici, a izbornik reprezentacije je bivši engleski nogometaš Bryan Robson. Osim što će uživati u hamburgerima, igrači Tajlanda će i na svojim dresovima nositi znak McDonaldsa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • FcLiverpool 04.11.2009.

    MAJMUNE ajde malo pogledaj rukomet koji je "zaostao" od nogometa kako ga ne kvare sponzori na dresovima repke

  • ABJ 04.11.2009.

    Pa kaj nema i nasa i svaka druga repka milion sponzora? Samo da, jos ih nema na dresovima, ali mislim kada su repke u pitanju to i nije tak bitno. Jer oko nase repke svi znaju da \"plesu\" Vindija, Konzum, Frank i tko vec, isto je i s ostalim repkama, a vani to i nije tak bitno. Reklame ionako vec dugo sve repke imaju na trening dresovima.

  • majmun66 04.11.2009.

    znači počinje.Uskoro će sve reprezentacije nositi sponzore na dresovima.Sve više mi se gadi ovaj moderni nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare