To je to što me zanima!

Potpuno zasluženo: Vardy je najbolji igrač Premiershipa...

Velika je čast osvojiti ovu nagradu i naći se u društvu nevjerojatnih igrača koji su je također osvajali. Hvala Udruzi novinara i svima koji su glasali, rekao je Vardy
Vidi originalni članak

Nakon što su prošlog tjedna igrači najboljim proglasili Riyada Mahreza, novinari su se ipak odlučili za Jamiea Vardyja. Engleski reprezentativac pobijedio je ispred dvojice suigrača, već spomenutog Mahreza i veznjaka N'Gola Kantea.

Leicesterova 'devetka' zabila je ove sezone 22 gola u prvenstvu i još uvijek ganja titulu najboljeg strijelca lige. Čak je sedmero 'lisica' bilo nominirano za nagradu FWA Footballer of the Year, a osim spomenutog trojca tu su još i Danny Drinkwater, Danny Simpson, Wes Morgan i Kasper Schmeichel. Glasalo je 290 novinara.

- Velika je čast osvojiti ovu nagradu i naći se u društvu nevjerojatnih igrača koji su je također osvajali. Hvala Udruzi novinara i svima koji su glasali - rekao je Vardy i nastavio:

- Također hvala mojim suigračima, koji su razlog što sam danas ovdje. Ovo je sjajna sezona za nas, bazirana na timskoj igri. Želio bih zahvaliti i treneru te navijačima.

Leicester dva kola prije kraja ima 8 bodova prednosti pred Tottenhamom kojeg večeras čeka londonski derbi protiv Chelseaja.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • asterixxxxx 02.05.2016.

    zasluzeno cestitam tebi i cjeloj momcadi👏

  • strmi007 02.05.2016.

    očekivano

  • Mlunko 02.05.2016.

    kante je najvazniji i samim time i najbolji igrac leicestera, a to se moglo najbolje vidjet kad je bia ozljeden na par tjedana kad im je igra bila katastrofalna i kad se nije znalo tko pije, a ko placa u tim utakmicama i nije cudo sta su tad gubili bodove

Komentiraj...
Vidi sve komentare