To je to što me zanima!

Potres u Interu: Mancini nakon sukoba s upravom napušta klub

Kamen spoticanja između nove uprave Intera i sadašnjeg trenera Mancinija je politika dovođenja igrača. I dok Mancini želi dovesti iskusne igrače, kineski vlasnici žele se okrenuti mladima
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović i Ivan Perišić mogli bi uskoro ostati bez trenera. Roberto Mancini, javljaju talijanski mediji, u idućih bi nekoliko dana mogao podnijeti ostavku na mjesto trenera Intera.

Talijanski stručnjak na sastanku s predsjednikom Erickom Thohirom iznio je svoje nezadovoljstvo radom uprave koja odbija sve njegove zahtjeve za dovođenjem pojačanja. 

Kineski vlasnici žele napraviti zaokret u politici dovođenja igrača te se u narednim mjesecima žele okrenuti mladim igračima, dok Mancini traži da mu dovedu iskusne igrače poput Antonija Candreve i Yaye Tourea. Na sve to došla je i informacija da Mauro Icardi pregovara s Napolijem te je na pragu odlaska iz Intera.

Mancini s Interom ima ugovor do 2017., no u klubu ugovor očito nemaju namjeru produžiti, a kao najizgledniji kandidati da ga naslijede na klupi glase Leonardo i Frank de Boer.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • DSŽG 25.07.2016.

    Inter ima jako solidnu momčad pa tu si i Icardi, Perišić, Banega, Miranda, Handanović... ima tu materijala samo ko će osvojit naslov s toliko rotacija i ostalih preseravanja !

  • Space Burek 25.07.2016.

    milan i inter kao da se natjecu tko ce biti gori :D

  • 2high4thissheet 25.07.2016.

    ajmo sada kova, vrati nam se

Komentiraj...
Vidi sve komentare