To je to što me zanima!

Potvrđeno: Nikica Jelavić u Rangersima za 5 mil. €

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rapid Beč je dobio odštetu od 4,6 milijuna eura, a hrvatski reprezentativac Jelavić će godišnje zarađivati 1,6 milijuna. Ugovor je do 2014. god.
Vidi originalni članak

Nakon više tjedana konačno je završena 'sapunica', potvrđeno je da je Nikica Jelavić novi igrač Glasgow Rangersa! Transfer je ukupno vrijedan skoro 12 milijuna eura, Rapid Beč je dobio odštetu od 4,6 milijuna eura, a hrvatski reprezentativac će godišnje zarađivati 1,6 milijuna. Ugovor je do 2014. godine.
- Nije mi drago što ostavljam Rapid i Beč, ali takve situacije u nogometu su stalne - rekao je Jelavić za Sportske novosti.
Jelavić je sada mirne glave i može se potpuno koncentrirati na nogomet, a s obzirom u kakvoj je formi, od velike pomoći bit će i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u predstojećim kvalifikacijskim utakmicama za Europsko prvenstvo. Nikica će u škotskom prvaku igrati Ligu prvaka, a nema sumnje kako će od navijača biti sjajno primljen s obzirom da je neizbrisiv trag u Glasgowu ostavio sunarodnjak Dado Pršo.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mala1 19.08.2010.

    pa kaj ste retardi?? kakav pravoslavni klub?????!!!!!!!!halo??? Protestanti..opća kultura na nivou OŠ...pravoslavci u Škotskoj - hahahhahahaha, kakve nebuloze pišete!!!!!!!!!:)))))))))))))))))

  • njonjo 19.08.2010.

    @nenode23 a sta su protestanti nego pravoslavci???????

  • Consigliere 19.08.2010.

    sretno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare