To je to što me zanima!

Povijesna šansa: Hrvatskoj se potpuno otvara ždrijeb do kraja

Sigurno je da Vatreni nastupaju u subotu od 21 sat u Lensu, a vrlo važna stvar je i to da se Čačiću i igračima ždrijeb posve otvara jer ovakvim raspletom svi su velikani na drugoj strani ždrijeba
Vidi originalni članak

Sutra navečer ćemo saznati novog protivnika Hrvatske na francuskom Euru. Mora se zgotoviti natjecanje u skupinama E i F gdje čekamo trećeplasirane reprezentacije.

To mogu biti Republika Irska, Švedska, Mađarska, Island ili Portugal. Trećeplasirani iz skupine B je Slovačka.

Sigurno je da Vatreni nastupaju u subotu od 21 sat u Lensu, a vrlo važna stvar je i to da se Čačiću i igračima ždrijeb posve otvara jer ovakvim raspletom svi su velikani na drugoj strani ždrijeba: Španjolci, Talijani, Nijemci, Francuzi i Englezi...

Velika, povijesna šansa. Igra Hrvatske obećava.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • funky0308 22.06.2016.

    Mi znamo igrati sa repkama koje se otvore, koje igraju, to smo sinoc ponovno pokazali. Islandi i kojekakve Madjarske nam nikako ne stimaju. No bez obzira na to, zdrobiti cemo bilo koju od tih reprezentacija. 2016 ce biti godina koju cemo pamtititi. Iskreno se nadam samo po rezultatu, ne po neredima.

  • Onkel Adi 22.06.2016.

    Koka i Kale naklon do poda na vrhunskoj igri

  • krupa 22.06.2016.

    Vidi se da je Šimunić zadužen za motivaciju momčadi, čista ljubav prema domovini i svetom dresu, skromni a moćni, ponosni Hrvati, kad bi se u svemu ugledali na naše sportaše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare