To je to što me zanima!

Povijesni dan za Rivalda: Igrao je u istoj ekipi sa svojim sinom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rivaldo i Rivaldinho zaigrali su zajedno po prvi put u službenoj utakmici na stadionu koji nosi ime po Rivaldovu ocu. Mogi Mirim odigrao je 1-1 s XV de Piracicabom
Vidi originalni članak

Legendarni Brazilac Rivaldo (41) u svojoj je fantastičnoj nogometnoj karijeri noćas upisao još jedno veliko osobno postignuće. U utakmici njegova Mogi Mirima i XV de Piracicabe Rivaldo (1-1) je u igru ušao u 56. minuti te tako po prvi put u karijeri u jednoj službenoj utakmici zaigrao zajedno sa svojim sinom Rivaldinhom (18).

Ovaj uspjeh još je posebniji za obitelj legendarnog Brazilca ako se zna da su Rivaldo i Rivaldinho zajedno zaigrali na stadionu Mogi Mirima koji nosi ime po Rivaldovu ocu, Estádio Romildo Vitor Gomes FerreiraRivaldo je inače i predsjednik spomenutog kluba iz Sao Paula koji se natječe u ligi Paulista A1, a po dolasku u klub odmah je stadion nazvao po svom ocu.

Napadačko partnerstvo oca i sina ipak nije pomoglo njihovom klubu u utakmici s XV de Piracicabom. Domaćini su poveli golom Elanarda u 69., a konačnih 1-1 postavio je Breitner u 88. minuti. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • chelseaMG 19.02.2014.

    e evo je stvarno pvijesni dan. rivaldo i sin na stadionu oca,tj. djeda.

  • mdoroslo 19.02.2014.

    Ništa ljepše nego kad te sin nadmaši, za juniora još ima vremena.

  • Furioso244 19.02.2014.

    Ako sin po umirovljenju bude ostvario pola u karijeri koliko otac, može se reći da je imao odličnu karijeru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare