To je to što me zanima!

Povijest Hajduka pamti brojne velike generacije. Upamtit će i ovu kao najskuplju i gubitničku

Balon euforije u režiji kluba pumpao se još od početka sezone do maksimuma. Navijačima je servirana lažna nada, uvjeravalo ih se da će se Hajduk lagano prošetati do dvostruke krune
Vidi originalni članak

Poraz na terenu, kaos na tribinama i po gradu, stotine uništenih stolica, zapaljeni kontejneri, razbijene glave, nemile scene koje žaloste svakog istinskog ljubitelja sporta, bez obzira za koga navija i odakle dolazi. Umjesto da polufinale Kupa i derbi dva najveća hrvatska nogometna kluba bude festival nogometa, sve se nakon utakmice i poraza pretvorilo u festival nasilja frustriranih likova koji su svoj rušilački nagon iskaljivali na svemu što im se našlo na putu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 29

  • enter2020 08.04.2024.

    u reziji kluba i vas portala..sve bi dali da hajduk bude prvak ali nista

  • mislo hadezejac 07.04.2024.

    prije je bilo do gospe, a sad do kraja skoro..kako ne napredujemo ? nagodinu oko hdz dobie vlast osvajamo titulu

  • LoneStar 06.04.2024.

    kome je to palo na pamet da mi je znat, dovest 6 napadača u klub, i jednog defenzivnog veznog nije ništa nego mazanje očiju, nažalost neki to nisu skontali na vrijeme, Hajduk Split je klub taoc, taoc loše politike grada i taoc volje grupe nekih tamo navijača. Za nešto više treba raditi na infrastrukturi i educiranju trenera a ne samo dovoditi skupe igrače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare